Firmarengøring

Firmarengøring

Fleksibel rengøring, der passer ind i din firmastruktur

Mangler du firmarengøring? Vi løser alle opgaver til fornuftige priser

Der bruges mange timer på en arbejdsplads, og det er derfor vigtigt med regelmæssig, grundig rengøring, for at skabe et sundt indeklima. Hos RenEksperterne ApS får du kvalitets rengøring, der er tilrettelagt din virksomheds behov. På basis af en visitering, beslutter vi i fællesskab hvor bred en rengøringsløsning der er brug for, og hvor ofte den enkelte opgave skal udføres.

Rengøringsopgaver til din virksomhed

Der er ingen typer af rengøringsopgaver vi ikke udfører. Nedenfor er listet nogle af vores services, der kunne være relevante for din virksomhed:

Vi løser også en lang række opgaver der ikke står på denne liste, for specialrengøring er en af vores spidskompetencer, og vi kan hjælpe med alle de rengøringsopgaver du har brug for at få løst, både ude og inde.

Læs mere om specialrengøring her.

Vi løser alt indenfor erhvervsrengøring.

Fleksibel rengøring

Hos RenEksperterne ApS er vi stolte af vores professionelle rengøringspersonale. Vi ansætter kun pålidelige og dygtige medarbejdere. Alle medarbejdere har tavshedspligt, så din virksomhedsoplysninger er i trygge hænder hos os.  

Når vi løser din firmarengøring, tilbyder vi, at komme på det tidspunkt af dagen, der passer ind i din firmastruktur. Vore medarbejdere udfører sine opgaver effektivt og ubemærket, og forstyrrer så lidt som overhovedet muligt, selvom virksomhedens medarbejdere er på arbejdet. Vi udfører grunding rengøring af firmaer i alle størrelser, - fra enkeltopgaver til totalservice.

Vi samarbejder desuden med nogle af Danmarks bedste håndværkere – så har du brug for en kombination af rengøringsservice og håndværksservice kan vi også løse dette for dig. Du har kun en kontaktperson til alle opgaver. Din kontaktperson finder den bedste løsning af alle dine opgaver, og sørger for medarbejdere og samarbejdspartnere med de nødvendige kompetencer.

Vi er et firma med værdier

 

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv – derfor har vi et mål om, at involvere alle medarbejderne i alt hvad der vedrører det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø, således at vi sammen kan finde den bedste løsning.

Vi forsøger konstant, at udvikle og søge efter rengøringsmetoder, redskaber samt maskiner med tanke på mindst mulig nedslidning af vores medarbejdere.

 

Miljøbevidsthed - Når det gælder miljøhåndtering, er vi optaget af, at alle rutiner er nøje beskrevet, systematiseret, nemme at forstå og let tilgængelige. Vi bestræber os på, at bruge miljørigtige produkter i rengøringen, hvilket giver din virksomhed et bedre indeklima samtidig med sundere arbejdsforhold for vore medarbejdere.

 

Kvalitet er for os en selvfølgelighed - Vi ønsker at levere en ensartet serviceløsning til alle vore kunder. Kvaliteten er altid i fokus og leveres til den aftalte tid og evt. fejl eller mangler opdages og korrigeres med det samme. En kvalitetsrapport udfærdiges i et fast interval hos de af vore kunder der ønsker dette.

 

Sponsorater støtter lokalsamfundet – lokalsamfundet spiller en stor og vigtig rolle for vores virksomhed, og samtidig ser vi os selv som en vigtig del af lokalsamfundet, fordi vi bl.a. er med til at skabe lokale arbejdspladser. Et godt og bredt udbud af lokale aktivitetstilbud er en medvirkende faktor til, at sikre en lys fremtid for de børn og unge der bor i området. Desværre kan de frivillige foreninger ikke fungere uden økonomisk hjælp i dag. Vi er glade for at kunne bidrage med vores hjælp, og samtidig vide, at vi indirekte støtter vore egne og naboens børn og unge – og dermed også både kommende medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

 

Det sociale ansvar - Ved at tage de fornødne hensyn til hver enkelt medarbejder, har vi også været i stand til, at ansætte personale fra stort set alle grupper af ledige fx flexjob, jobtræning, praktik, etniske minoriteter ol.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte RenEksperterne ApS, for at bestille et uforpligtende tilbud omkring firmarengøring København eller omegn. Ring, mail eller skriv i kontaktformularen længere nede på siden, hvis du ikke finder svar på alle dine spørgsmål om firma rengøring på vores hjemmeside. Lad os tage en snak om netop din opgave og hvordan vi kan løse den. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.