Virksomhedsrengøring

Virksomhedsrengøring

Få en fleksible aftale om virksomhedsrengøring

Alle former for rengøring til din virksomheds lokaler og arealer – ude og inde

En ren arbejdsplads kan have stor betydning for, om der er et godt arbejdsmiljø. Omgivelserne på kontoret, i butikken, køkkenet eller hvor end det er, kan nemlig påvirke medarbejdernes glæde og produktivitet. Samtidig er det for de fleste virksomheder også vigtigt at fremstå flot og indbydende, når der for eksempel kommer kunder eller samarbejdspartnere forbi.

Vil du have en løsning, der gavner både medarbejdere og imponerer kunderne? Så er du kommet til det rette sted. Hos RenEksperterne har vi mere end 25 års erfaring og vi kan klare alle typer virksomhedsrengøring – og altid til fair priser.

Intet job er for stort eller småt til RenEksperterne

Hos os får du en nem løsning, hvor du kun skal henvende dig ét sted for at få klaret alt inden for rengøring til virksomheder. Skal lampen helt oppe under loftet ved indgangen støves af? Trænger toiletterne til en grundig afkalkning? Er der kommet graffiti på facaden? Eller skal hele områder, inde eller ude, have en grundig rengøring? Uanset hvad du skal bruge, kan vores dedikerede og dygtige medarbejdere løse alle typer firmarengøring.

Udover virksomhedsrengøring tilbyder vi også mange andre services. Find mere information her:

Hvad end du mangler, så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine rengøringsbehov. Vi har professionelle specialredskaber, maskiner og rengøringsmidler, og vores personale har fået en grundig oplæring i korrekt brug af disse.

Kontorrengøring

Virksomhedsrengøring kan betyde mange ting, men en af de helt klassiske opgaver vi udfører, er kontorrengøring. Hvor ofte der er behov for kontorrengøring er afhængig af flere ting, fx: hvor mange benytter kontoret dagligt, hvor vigtigt er det at alting fremstår rent hver eneste dag, om der er lager eller butik tilknyttet og meget mere.

Hos RenEksperterne går vi op i at give dig en fleksibel løsning. Det gælder i forhold til hvornår på døgnet du vil have gjort rent, men også hvilke opgaver der skal udføres og hvornår. For eksempel kan bordaftørring og fejning ske hver gang vores personale er på kontoret, mens afkalkning, aftørring af lamper, persienner m.m. aftales efter behov – vi finder i fællesskab det, der giver mening for dig og virksomheden. Prisen tilpasses naturligvis også efter den specifikke opgave.

Læs meget mere om vores kontorrengøring her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på virksomhedsrengøring

Vi sidder klar til at høre om dine ønsker og behov, finde den rigtige løsning og give et uforpligtende tilbud på virksomhedsrengøring. Vi kommer gerne ud og besigtiger stedet, så du får en fair pris tilpasset omfanget og typen af den specifikke opgave. Vi kører i Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Kontakt os til en uforpligtende snak om dine rengøringsbehov.

Giv os et kald på telefonen eller udfyld vores kontaktformular - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.