Rengøring af kontorer

Rengøring af kontorer

Rent arbejdsmiljø, større arbejdsglæde

RenEksperterne ApS tilbyder kvalitetssikker rengøring af kontorer

Rene omgivelser skaber et sundt arbejdsklima, som både kan øge produktiviteten og stemningen på kontoret. Det giver mere effektive og glade medarbejdere. RenEksperterne ApS tilbyder rengøring af kontorer – vi benytter egne dygtige medarbejdere, der anvender svanemærkede rengøringsprodukter af bedste kvalitet.

Et rent kontor er også med til at påvirke hvorledes besøgende opfatter firmaet. Et rent og indbydende kontor signalerer en professionel virksomhed, med værdier som eksempelvis medarbejdertrivsel, sundhed og produktivitet.

Rengøring kontor – vælg et professionelt rengøringsfirma

Når du investerer i et bedre arbejdsmiljø, ved at benytte et solidt og pålideligt rengøringsfirma, vil du hurtigt kunne se det på bundlinjen.

RenEksperterne ApS har mere end 25 års erfaring i branchen, og kan derfor udføre kvalitetssikker rengøring af forskellig art. Vi sørger desuden for at uddanne vores medarbejdere ved ansættelse, så de har de bedste forudsætninger for god service og kompetent udførsel af arbejdet. Vores rengøringspersonale har alle tavshedspligt, så du behøver ikke at være bekymret for eventuelle fortrolige informationer. Vi ved, at dette er en stor nødvendighed for nogle firmaer. Naturligvis kan vores medarbejdere desuden fremvise straffeattest ved forespørgsel.

Skal du bruge et nyt firma til levering af kontorrengøring? Vi har på denne side samlet et par tips til, hvad du skal overveje.

Modtag fleksibel og alsidig rengøring

Hos os kan du få rengøring af kontor på det tidspunkt som passer bedst for dig. Vi tilpasser rengøringen, til virksomhedens rytme i samråd med dig. Ved visitation, aftaler vi et fast interval for rengøringsopgaverne og om de skal udføres om dagen eller om natten – alt efter jeres rytme og behov. Det er desuden meget vigtigt med en løbende dialog mellem jeres virksomhed og vores inspektør og rengøringspersonale, således at justeringer og ekstra ønsker bliver løst hurtigt og effektivt.

Med en kontor rengøring kan du vælge total service som blandt andet omfatter:

  • Støvtørring og nedfejning af spindelvæv
  • Tømning af skraldespande
  • Rengøring af køkken og kantine
  • Rengøring af toiletter, bad og garderobe
  • Grundig gulvvask og polering
  • Rengøring af elevator og trappeopgange
  • Vinduespolering, også i højden
  • Specialrengøring (alle typer)
  • Og meget mere…

Vi løser alle opgaver - også dem der ikke lige står på listen. Kontakt os til en snak om din opgave.

Du kan læse om vores specialrengøring her.

Vælg RenEksperterne ApS – vi garanterer for en god rengøringsoplevelse

Vi løser alle de rengøringsopgaver der er brug for i din virksomhed, og vi gør det med godt humør. Navnet forpligter og med mere end 25 års erfaring indenfor alle former for rengøring af kontorer, løser vi alle dine udfordringer indenfor almindelig rengøring, såvel som specialopgaver.

Vores kvalitetssikre rengøring udbydes til konkurrencedygtige priser, og vi yder gratis rådgivning inden du beslutter hvilke opgaver og interval rengøringen skal foregå i. RenEksperterne har også ekspertise indenfor skadebekæmpelse, ejendomsservice, byggepladsservice og flyttelejligheder. Ring gerne til os hvis du ønsker et godt tilbud for din virksomhed, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.