Rengøring af dødsbo

Rengøring af dødsbo

Rengøring og rydning af dødsbo

Står du i en svær situation, så kan du få hjælp til rengøring af dødsbo

Rengøring af dødsbo kan være en meget følsom og uoverskuelig opgave, hvis du lige har mistet en, du holder af. Lad en professionel samarbejdspartner løse opgaverne med rengøring og evt. rydning af dødsbo, så du ikke behøver at koncentrere dig om dette midt i sorgen. Det sidste man har brug for, er at skulle håndtere en masse praktiske opgaver, som i situationen virker fuldstændig ubetydelige, men desværre er en nødvendighed. 

Vi udfører også rengøring og rydning af dødsboer for professionelle bobestyrere. 

Skal vi tage en snak om din opgave? Kontakt os i dag. Find vores kontaktinformationer her. 

 

rengøring af dødsbo klud

Vi klarer opgaven fra A-Å - Effektivt og fleksibelt

Vi kan sørge for professionel og grundig rengøring af dødsbo, men vi varetager også mange af de andre opgaver, som typisk opstår. Ved at lade ét firma stå for hele processen, skal du kun forholde dig til én kontaktperson og en samlet faktura. Vi står for planlægning, koordinering, kvalitetssikring m.m. 

 Vi tilbyder for eksempel: 

  • Alt i rengøring  
  • Alt rydning og tømning 
  • Sortering og bortskaffelse af affald iht. gældende love og regler for området 
  • Opbevaring og flytning af ejendele, møbler m.m. 
  • Videreformidling til salg af interiør ol. 
  • Rens af møbler, fx sofa, stolepolstring m.m. 
  • Lugtsanering, vi fjerner lugt fra fx tobak, mados, kæledyr m.m. 
  • Renovering, nye gulve, tapet, maling m.m. 

Socialrengøring og anden skadeservice

Udover at stå for processen med rengøring og tømning af dødsboer, ordner vi også opgaver inden for ‘social rengøring’. Behovet kan opstå hos personer ramt af sygdom, misbrug eller lignende, der gør at oprydning og rengøring er uoverskueligt. Der kan ophobe sig meget affald, lugtgener, insekter eller andre skadedyr, der alt sammen er til gene for beboeren og ofte også naboer. Vi yder effektiv social rengøring med alt hvad det indebærer. 

Vi udfører også skadeservice, hvilket der ofte kan være behov for i forbindelse med social rengøring eller tømning af dødsbo. Se mere om skadeservice her. 

rengøring og rydning af dødsbo

Professionel rengøring af dødsbo med omtanke for den enkelte situation

RenEksperterne ApS har mange års erfaring med rengøring af dødsbo, og ved derfor at ingen kunder eller situationer er ens. Derfor lytter og tilpasser vi os til hver enkelt situation og de opgaver, du ønsker at vi skal hjælpe dig med – uanset om du er pårørende eller på anden måde ansvarlig for dette dødsbo. 

Efterladte har naturligvis god mulighed for at gennemgå boet inden, så arvestykker, billeder og andet, som familien gerne vil beholde, bliver sikret. Det praktiske aftaler vi ud fra hvad der giver mening i den enkelte situation.   

Ingen opgave er for lille og ingen for stor - vi sørger for at de praktiske gøremål bliver så overskuelige som muligt for dig. Vi udfører primært opgaver med dødsbo i København og på Sjælland. 

Du kan læse mere om rydning af dødsbo og dødsbo rengøring her. 

 

Vil du vide mere om rengøring af dødsbo pris?

Rengøring og eller rydning af dødsbo pris aftaler vi inden opgaven påbegyndes. Vi indgår en dialog omkring dine ønsker og behov og herefter får du en fast pris på opgaven, så du ikke er i tvivl om hvad vi har aftalt og hvad det koster. Omfanget og typen af opgaver vi udfører er meget forskellige. 

Du kan finde vores kontaktinformationer her og få en pris på netop din opgave. 

 

Vi er din rengøringsekspert

I en svær situation kan det være altafgørende at overlade opgaven til nogle man har tillid til. RenEksperterne ApS er en fleksibel samarbejdspartner indenfor rengørings- og servicebranchen og er kendt for at levere høj kvalitet og en god service til vores kunder. Vore medarbejdere har masser af empati og professionalisme og et ønske om at yde bedst mulig hjælp i en svær tid. 

Du kan læse om os som rengøringsfirma her. 

 

Rengøring af dødsbo – Kontakt os og hør mere

Rengøring af dødsbo kan du trygt overlade til os, så kontakt os og lad os gøre situation lidt lettere for dig.
Ring eller skriv til os og få en uforpligtende dialog og pris på de opgaver du har brug for hjælp til.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.