Facaderens for boligforening i indre by

Facaderens for boligforening i indre by

Professionel graffitirens

Boligforeningen på Nørrebro, som vi her omtaler, ligger i et område hvor man desværre møder graffiti malerier over alt. Samtidig er der meget trafik i området og bilerne oser og afsætter trafikstøv på facaden.

Beboerne i Boligforeningen på Nørrebro er kede af at facaderne ikke er pæne og rene og derfor giver et dårlig indtryk af området de bor i. De har ytret ønske om, at der skal ske noget for at få området til at se mere attraktivt ud, både ved at rense facaderne og foretage generel rengøring i området. Det var grunden til at de kontaktede RenEksperterne ApS, for vi kan hjælpe dem med at få løst begge disse opgaver.

Mange boligforeninger har selv forsøgt at rense facaderne med en højtryksspuler, men uden at det gav noget særligt godt resultat. For at få et vellykket resultat, skal man nemlig bruge både specialværktøj og specialmidler og have forstand på hvorledes de forskellige overflader reagerer på disse.

Vi har god erfaring

Vi har fjernet graffiti på mange forskellige flader og materialer – for os er ingen opgave for stor eller for lille, kun en opgave der skal løses på bedst mulig måde for kunden. Hvis du også har en facade, der skal renses for graffiti eller andet, så er vi klar.

Hos RenEksperterne ApS har vi de værktøj og midler der skal til. Først bliver facaden smurt ind med det produkt som fjerner alger, trafikstøv eller graffiti (det er forskellige midler til de forskellige problemer og overflader), dernæst spuler vi med hedvandsanlæg. Hedvandsanlægget anvender op til 100 grader varmt vand der sendes afsted med op til 120 bars tryk (vi justerer alt efter overflade). Det er nødvendigt at gentage processen, om overfladen er meget hårdt angrebet den første gang den renses.

Vi anbefaler at man afslutter rengøringen med en anti-graffiti behandling. Den gør, at overfladen ikke så nemt kan overklistres med graffiti igen. Vi anvender det patenterede PSS 20 middel, der er en af markedets mest effektive midler til anti-graffiti behandling. Produktet danner en usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader.

Det betyder, at næste gang overfladen bliver udsat for graffiti-hærværk eller anden miljømæssig forurening, fjernes den beskyttende PSS 20 hinde sammen med graffitien – ganske enkelt ved at spule med varmt vand, hvilket er en enklere og billigere proces. Der efterlades ingen spor – og overfladen er nu igen helt ren og man kan påføre et nyt beskyttende lag PSS 20.

Vil du vide mere om graffitirens? Se her. 

Konkret resultat

Efter at facaderne i Boligforeningen på Nørrebro blev renset og området generelt ryddet og rengjort, er beboerne igen glade for at fremvise det område de bor i og området fremstår mere attraktivt for nye tilflyttere – med andre ord er det nemmere at få solgt sin lejlighed om det skulle være aktuelt.

Samtidig ved beboerne, at om det igen skulle blive nødvendigt at rense facaderne, så ved de hvad der skal til og hvor de skal henvende sig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi rykker hurtigt ud!

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.