Nomineret - EY Entrepreneuer of the Year 2019

Anerkendt vækstskaber konkurrence

Jagten på de vækstskabere, der aldrig giver op og som ønsker at gøre en forskel – vi var med i konkurrencen om at blive årets vinder af EY Entrepreneur of the Year 2019

EY Entrepreneur of the Year er verdens mest anerkendte vækstskaber konkurrence og de har været aktive i Danmark i mere end 23 år. Konkurrencen er en hyldest til de kvinder og mænd, der opbygger og driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder.
Vækst er vigtigt, men for os er værdier, ledelse, fokus på diversitet og samfundsmæssigt engagement mindst lige så vigtige elementer.

Miljø og Arbejdsmiljø

RenEksperterne ApS har en klar holdning til både miljø og arbejdsmiljø og i begge tilfælde har vi stor fokus på det forebyggende arbejde. Vi har et mål om, at involvere alle medarbejderne i alt hvad der vedrører det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø, således at vi sammen kan finde de bedste løsninger.

I erkendelse af, at vores største aktiv er vores medarbejdere, forsøger vi konstant, at udvikle og søge efter rengøringsmetoder, redskaber samt maskiner med tanke på mindst mulig nedslidning af vores medarbejdere. Vi ønsker at skåne vore medarbejdere mest muligt  - så det er vigtigt, at alle vore medarbejdere benytter ergonomisk korrekt udstyr og at de får grundig instruktion i at bruge disse korrekt.

Når det gælder miljøhåndtering, er vi optaget af, at alle rutiner er nøje beskrevet, systematiseret, nemme at forstå og let tilgængelige.  Vi forsøger, så vidt muligt, kun at benytte miljørigtige produkter i vores rengøring –og bruger derfor rengøringsmidler der er Svanemærkede eller har EU-blomsten.

 

Socialt Ansvar

Vi ønsker, at alle vore medarbejdere skal glæde sig til at gå på arbejdet hver eneste dag. Uanset hvad man laver, er det vigtigt at føle man bliver værdsat og at man gør en forskel. Tilfredse og glade medarbejdere har det også sjovere – og det kan kunderne mærke på den gode service.
Ved at tage de fornødne hensyn til hver enkelt medarbejder, har vi også været i stand til, at ansætte personale fra stort set alle grupper af ledige fx flexjob, jobtræning, praktik, etniske minoriteter ol.

Vi støtter lokalsamfundet

Lokalsamfundet spiller en stor og vigtig rolle for vores virksomhed, og samtidig ser vi os selv som en vigtig del af lokalsamfundet, fordi vi bl.a. er med til at skabe lokale arbejdspladser.
Et godt og bredt udbud af lokale aktivitetstilbud, er en medvirkende faktor til, at sikre en lys fremtid for de børn og unge der bor i området. Desværre kan de frivillige foreninger ikke fungere uden økonomisk hjælp i dag. Vi er glade for at kunne bidrage med vores hjælp, og samtidig vide, at vi indirekte støtter vore egne og naboens børn og unge – og dermed også både kommende medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.