Professionel rengøring

Professionel rengøring

Skræddersyede rengøringsløsninger til erhverv

RenEksperterne ApS tilbyder professionel rengøring på jeres arbejdsplads, - og I kan helt selv bestemme omfang og tidspunkt

Vi tilbyder skræddersyede rengøringsløsninger til erhverv, hvad enten det drejer sig om daglig, ugentlig eller månedlig professionel rengøring. Vi påtager os både store og små opgaver og sætter en ære i at levere et professionelt resultat af høj kvalitet.

Jeres garanti for en grundig rengøring

Når I vælger et professionelt rengøringsfirma til at ivaretage rengøringen, har I en garanti for at arbejdet bliver udført af erfarne medarbejdere med tilgang til de rette midler og værktøj. Vi kommer når det passer bedst for dig og gør grundigt rent både i jeres virksomhedslokaler, kontorer, butikslokaler, lager og lignende på regelmæssig basis – og vi ved hvad der skal til for at løse enhver opgave. Resultatet er et sundt indeklima for alle, der skal opholde sig i området.

RenEksperterne ApS tilbyder en bred vifte af forskellige rengøringsservices:

Dine ønsker og dine behov – vi hjælper med det hele – og vi kan også løse specialopgaver indenfor skadebekæmpelse (vand & brand), ejendomsservice, skadedyrsbekæmpelse og Facility Management.

Derfor kalder vi det ”professionel rengøring erhverv"

 • Virksomhedens ledere har over 25 års erfaring fra rengøringsbranchen og med professionel erhvervsrengøring.
 • Vi anvender kun egne ansatte til rengøringsopgaverne og samarbejder derudover med nogle af Danmarks bedste håndværkere, når vi tilbyder nogle af vore serviceydelser.
 • Vores medarbejdere er trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige, og står klar til at yde et professionelt stykke arbejde.
 • Alle medarbejdere bærer arbejdstøj med RenEksperternes logo, Id-kort med billede og kan fremvise straffeattest.
 • Alle medarbejdere har tavshedspligt og har underskrevet på, ikke at videregive oplysninger om kunderne og kundeforhold til tredjemand.
 • Der tilknyttes en inspektør til kunden, som over for ledelsen i RenEksperterne ApS er ansvarlig for, at selskabets kvalitetsmål opnås og overholdes.
 • Der udarbejdes detaljerede arbejdsbeskrivelser for alle de opgaver, der indgår i aftalen.
 • Vi anvender kun miljørigtige produkter til rengøring og sikrer at alle medarbejdere har nem tilgang til Sikkerheds Datablade på alle produkter.
 • RenEksperterne ApS har konstant fokus på udvikling af personalet gennem en løbende uddannelse i brug af rengøringsmidler og materiel, samt håndtering af affald og affaldsprodukter.
 • Der bliver også gjort meget for at tilføre ny viden indenfor rengøringsmetoder, der kan forbedre både arbejdsmiljø og miljøet generelt.
 • Alle opgaver bliver løst når det passer bedst for din virksomhed, uanset tidspunktet på døgnet.
 • Målet er, at konstant levere en rengøringsservice af meget høj kvalitet og til kundens fulde tilfredshed. Når vi i tæt dialog med jer, udarbejder et tilbud på erhvervsrengøring, gør vi det med 20 års erfaring i bagagen, og efter en personlig visitering af opgaven sammen med opdragsgiver. Vi afstemmer forventninger og giver et tilbud på den mest optimale løsning af opgaven – med blik for de små detaljer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

I er meget velkomne til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi er klar til at tage en snak om din opgave. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.