Total rengøring af lejlighed hus kontorer og andet

Total rengøring

Optimal og professionel rengøring

RenEksperterne ApS – Vi klarer alle former for total rengøring

Grundig total rengøring har stor betydning for både boligforeninger, byggepladser og kontor, da det altid er vigtigt med et rent udgangspunkt i hverdagen. For både boligforeninger og erhverv kan rengøring være en omfattende proces og derfor tilbyder RenEksperterne ApS professionel ejendomsservice og erhvervsrengøring. Med mere end 25 års erfaring inden for rengøringsbranchen og de bedste medarbejdere, sørger vi for din total rengøring uanset, hvad dit behov er.

Vi tilbyder professionel totalservice boligforening - med alt hvad det indebærer

Rengøring og vedligeholdelse af en boligforening eller anden form for ejendom kan være krævende og bestå af mange forskellige opgaver. Hos RenEksperterne ApS kan du professionelt få varetaget alle dine opgaver ét sted, idet vi har totalservice. Med vores erfaring og dygtige medarbejdere står vi klar til at varetage alle former for rengøringsopgaver, som for eksempel:

Har din boligforening brug for at få løst en opgave, som ikke står på listen, er du velkommen til at kontakte os. Vi løser alle opgaver, store som små, og vi står altid klar til at hjælpe.

Du kan læse mere om vores ejendomsservice og total service her.

Vi tilbyder også total rengøring til erhverv

Total rengøring har også stor betydning for både indeklima, arbejdsglæde og produktiviteten på en arbejdsplads. Samtidig er det også vigtigt udadtil, at have en virksomhed med rene og præsentable lokaler, som lever op til din virksomheds image. Optimal og professionel rengøring kan derfor være en vigtig del af, at skabe en velfungerende arbejdsplads og det kan RenEksperterne ApS også hjælpe dig med.

Inden for erhvervsrengøring varetager vi alle former for rengøringsopgaver, herunder blandt andet:

  • Grundig gulvvask og polering
  • Støvtørring og nedfejning af spindelvæv
  • Tømning af skraldespande
  • Rengøring af toiletter, bad og garderobe
  • Rengøring af køkken og kantine
  • Vinduespolering
  • Alle typer af specialrengøring

Uanset opgave, står vi klar til at hjælpe på den tid af døgnet og med det interval du ønsker.

Du kan læse mere om vores erhvervsrengøring her.

RenEksperterne ApS klarer opgaverne

RenEksperterne har mere end 25 års erfaring inden for rengøringsbranchen og, ligesom vores navn, forpligter det. Vi tilbyder totalleverance inden for erhvervsrengøring, ejendomsservice og skadeservice ved hjælp af vores dygtige og loyale medarbejder og miljørigtige produkter. Vores service er altid helt i top, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud angående total rengøring. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.