KBH ejendomsservice

KBH ejendomsservice

Professionel ejendomsservice

Professionel og omhyggelig KBH ejendomsservice

Som beboer i en boligforening eller som medarbejder i en virksomhed ønsker man at befinde sig i omgivelser, hvor der er pænt, rent og styr på tingene. De udendørs fællesarealer skal være velholdte og indbydende, og om vinteren skal der være styr på snerydning og saltning. Indenfor skal trapper og andre fællesarealer være rene og indbydende og vinduerne skinner om kap med solen.

Hos RenEksperterne ApS løser vi alt dette, samt alle andre serviceopgaver, med professionalisme og ordentlighed. Vores medarbejdere er trofaste og fleksible og møder beboerne med et smil på læben. Når beboere eller medarbejdere er glade og stolte af sine omgivelser ude og inde – så er vi også glade.

Hvorfor vælge professionel flytterengøring?

Hos RenEksperterne ApS er ejendomsservice lig med totalservice. Det betyder, at vi leverer alle de serviceydelser, som der er brug for i boligforeninger og virksomheder, f.eks.:

Den ovenstående liste er ikke udtømmende – vi leverer en lang række andre ydelser. Læs mere om KBH ejendomsservice og alle vores ejendomsserviceydelser her.

Vi tilbyder vores service og rengøring i boligforeninger, ejerforeninger, andelsboligforeninger og private virksomheder. Hvis du har brug for at få løst opgaver, som ikke fremgår af listen, så er du meget velkommen til at kontakte os - vi løser alle opgaver, store som små, med et smil.

Sammensæt en aftale efter dine behov

Det vigtigste for os er, at du får rengjort og vedligeholdt de arealer, der er vigtige for lige netop din boligforening eller virksomhed. Ved indgåelsen af en aftale om ejendomsservice København udarbejder vi altid i fællesskab en detaljeret arbejdsplan, som beskriver alle de opgaver, som skal løses. På denne måde er der altid overblik og du ved, hvad du kan forvente, og hvornår vi kommer forbi for at løse opgaverne.

RenEksperterne ApS – KBH ejendomsservice

RenEksperterne ApS er et rengørings- og servicefirma med over 25 års erfaring. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til overkommelige priser. Vi kan tackle alle opgaver og har igennem årene oparbejdet stor tillid og respekt blandt vores kunder. Har du brug for ejendomsservice i København eller andre steder, er vi det sikre valg.

Du kan læse mere om RenEksperterne ApS og vores historie og værdier her.

Har du brug for ejendomsservice Sjælland eller ejendomsservice Storkøbenhavn? Så kontakt os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.