Erhvervs Rengøring

Erhvervs Rengøring

Kvalitetsrenhold over alt

Fleksibel og professionel erhvervsrengøring

Hos RenEksperterne ApS har vi over 25 års erfaring i erhvervsrengøring. Vi kan klare alle opgaver, som din virksomhed har behov for at få løst. Vores medarbejdere er veluddannede, diskrete, og de besidder en stor indsigt i brug af forskellige rengøringsredskaber og –midler. Derfor er du sikker på at få udført et professionelt stykke arbejde.

Vi er meget fleksible og klarer rengøringen, når det passer ind i din virksomheds skema - på alle tider af døgnet og alle ugens dage. Vi leverer vores services til konkurrencedygtige priser, og vi lever op til vores navn RenEksperterne ApS.

Rengøring Erhverv – Skræddersyede løsninger efter dine behov

Hos RenEksperterne ApS er vores kunders tilfredshed det absolut vigtigste.

Derfor lægger vi vægt på et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab gennemgår hver enkelt opgave i detaljer, så vi er sikret at din virksomhed får den helt rigtige løsning. På den måde kan I også nemt holde øje med, om opgaverne bliver løst tilfredsstillende efter den pågældende aftale.
I kan løbende komme med nye tilføjelser til aftalen, hvis I pludselig finder flere rengøringsopgaver, som I ønsker, vi skal tage os af. 

Finder du ikke lige det, du søger ovenfor, så tøv ikke med at spørge os. Vi kan klare alle slags opgaver store som små – det kan du også læse mere om på resten af vores hjemmeside.

Du kan desuden læse mere, om de opgaver vi typisk løser for erhvervskunder her.

Se også mere om rengøring erhverv København her.

Typer af service opgaver vi udfører

Vi løser mange typer af service opgaver, og vi tager gerne kælderen og loftet med. Inden for erhvervsrengøring kan vi bl.a. tilbyde følgende services:​ Rengøring af kontorlokaler, møderum, kopirum, køkken & kantine og alle andre fællesarealer

  • Rengøring af toiletter, garderober, badeværelser
  • Vi kan også levere sæbe og papirartikler til både køkken, toilet og bad
  • Rengøring af reception, trapper og indgangspartier
  • Vaskeservice – vi henter, vasker og bringer – viskestykker og klude
  • Vinduespolering – højt som lavt, fra stige eller med lift
  • Rydning, rengøring og bortskaffelse af affald iht. gældende love og regler fra lofts- og kælderrum, produktionsområder, lager og butiksarealer
  • Rengøring af elevator og elevatorskakte
  • Rengøring af selskabslokaler, caféer, biblioteker, auditorier m.m.

Priser rengøring erhverv - Miljøvenlig rengøring og god service til de bedste priser

Med RenEksperterne ApS får du en professionel erhvervsrengøring af højeste kvalitet hver gang. Hele vores fundament bygger på et godt samarbejde, og vi lytter til dine behov. Vi bestræber os på, at alle vores rengøringsmidler er så miljøvenlige som overhovedet muligt, og at vi leverer en god service og effektiv rengøring med egne, dygtige medarbejdere. Udover erhvervs rengøring gør vi os også i opgaver som specialrengøring, vinduespolering, ejendomsservice, byggepladsservice, skadebekæmpelse og facility management. Vores rengøring erhverv priser bliver tilpasset jeres specifikke opgave.

Se mere om vores services inden for erhvervsrengøring

Hvis du vil have skinnende rene lokaler til overkommelige priser, så skal du vælge RenEksperterne ApS. Vi dækker hele Storkøbenhavn og Sjælland, og vi klarer alt inden for erhvervs rengøring.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så ring til os eller send os en mail. Du kan også udfylde kontakt formularen her på siden – vi vender altid hurtigt tilbage på din henvendelse.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.