Erhvervsrengøring priser

Erhvervsrengøring priser

Konkurrencedygtige på service og kvalitet

RenEksperterne ApS er specialister indenfor erhvervsrengøring

Det kan være svært at finde det helt rette rengøringsselskab at betro rengøringen i virksomheden, da der er flere ting der skal tages højde for. Det er ikke nok at søge på ”priser rengøring erhverv”, for prisen alene sikrer dig ikke en god samarbejdspartner. Det er vigtigt at rengøringsselskabet har de rette kompetencer, solid erfaring samt et højt service- og kvalitetsniveau. Hos RenEksperterne ApS har vi over 25 års erfaring, dygtige og veluddannede medarbejdere samt stor viden og kompetencer inden for alle former for erhvervsrengøring.

Fleksible aftaler uanset hvilken opgave du har

Uanset hvilken form for erhvervsrengøring du står og mangler, så kan vi være behjælpelige, og vi garanterer yderst konkurrencedygtige priser.

 • Kontorrengøring
 • Specialrengøring
 • Hovedrengøring
 • Vinduespolering
 • Facade- & Graffitirens
 • Byggepladsservice
 • Rengøring af lager- og butikslokaler

Vi har stort fokus på ”det gode samarbejde”, så når vi indgår samarbejdsaftale med en kunde, starter den tætte dialog fra dag 1. Efter en grundig besigtigelse af stedet, en  gennemgang af opgaverne samt forventninger til det fremtidige samarbejder, udarbejder vi et detaljeret tilbud med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Er der noget undervejs, som du ønsker anderledes eller nye opgaver du ønsker at tilføje, så finder vi i fællesskab en løsning, så det gode samarbejde kan fortsætte.

Service og kvalitet er altid i fokus hos RenEksperterne ApS

Vores medarbejdere går meget op i at levere den bedste service og kvalitet, for vi ved, at et rent og ryddeligt arbejdsmiljø giver et sundt arbejdsklima, der giver færre sygedage og større produktivitet. Det kan ses på bundlinjen hos kunden. For os betyder god service og kvalitet blandt andet:

 • At vi er fleksible og kan rengøre på de tidspunkter, der passer kunden bedst
 • At vi stiller med erfarne og veluddannede rengøringsassistenter, der kender de nyeste og bedste rengøringsteknikker
 • At vi har loyale og pålidelige medarbejdere, som har tavshedspligt og kan fremvise straffeattest hvis ønskes
 • At vi anvender effektive og miljørigtige rengøringsprodukter, der skåner miljøet bedst muligt
 • At vi går op i vore medarbejderes trivsel og sundhed og sikrer at de altid anvender de bedste rengøringsværktøjer

Hvorfor skal du vælge os til at varetage din erhvervsrengøring?

Kvalitetsrengøring betyder meget for både trivslen og produktiviteten på en arbejdsplads. Et rent arbejdsmiljø sender stærke signaler til både medarbejder og virksomhedens kunder, om at her er det styr på tingene. Så har du brug for erhvervsrengøring af høj kvalitet, skal du vælge os som rengøringsselskab. Vi leverer altid god service og kvalitet til konkurrencedygtige erhvervsrengøring priser. Baseret på lang erfaring inden for branchen, ved vi lige hvad du som kunde har brug for –fleksibilitet, diskretion fra vores medarbejderes side samt effektiv og miljørigtig rengøring.  

Se mere om hvordan vi giver fleksible aftaler og priser på rengøring erhverv til den enkelte kunde.

Er du primært på udkig efter kontorrengøring, kan du læse mere om det her.

Kontakt os for at høre nærmere om vores erhvervsrengøring priser

Ønsker du at høre nærmere så kontakt os hos RenEksperterne ApS på telefon, mail eller udfyld kontaktformularen herunder for et uforpligtende tilbud på ”rengøringsfirma priser” og rengøring erhverv priser, der tager udgangspunkt i netop dine ønsker og behov inden for erhvervsrengøring.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.