Rengøring boligforeninger

Vi holder din boligforening ren

Rengøring boligforeninger

RengøringsEksperterne ApS tilbyder rengøring i din boligforening – vi står klar med kvalificeret rådgivning og et uforpligtende tilbud

Ønsker din boligforening, at gøre et godt indtryk på nuværende eller potentielle beboere, er det vigtigt at boligforeningens fællesområder, både ude og inde, ser rene og indbydende ud. Vi kan løse alle de opgaver der er forbundet med dette – kun en kontaktperson og et telefonnummer. Er din boligforening på jagt efter en professionel og stabil samarbejdspartner, der oveni købet leverer kvalitet til fornuftige priser, så er RengøringsEksperterne ApS det rette valg for jer.

Professionel rengøring skræddersyet til jeres behov

RengøringsEksperterne ApS har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Vi tilbyder rengøring af boligforeninger, rengøring af ejerforeninger, rengøring af andelsboligforeninger og private virksomheder – vi mener rengøring over en bred tærskel, inde som ude. Vores rengøringsservice omfatter:

  • Rengøring af fællesområder – støvtørring, afvaskning, støvsugning, gulv- og trappe vask, vinduespolering, hovedrengøring, rengøring efter håndværkere, lofts- og kælderrydning osv.
  • Specialrengøring – har I f.eks. problemer med graffiti på ejendommens mure, så sørger vi for at murstenene bliver så gode som nye.
  • Ejendomsservice – vi fejer jeres fortov, rengør jeres redskabsskur, fjerner ukrudt fra fortov og gårdsplads, klipper hækken og slår græsset, fjerner sneen og salter før det bliver glat og meget mere.
  • Byggepladsservice – hvis I er ved at renovere ejendommen, så sørger vi for rengøring af pladsen før, under og efter byggeriet.
  • Skadebekæmpelse – har I haft vand- eller brandskade, så tager vi os af det hele, og skulle der være skadedyr på området så kan vi også være med til at løse det problemet.

Mangler din boligforening hjælp til noget, som ikke fremgår af listen, så kontakt os endeligt – for vi løser alle opgaver, små som store. Vi kan desuden tilbyde en Facility Management løsning, hvilket vil sige, at vi løser hele opgaven for jer fra A-Å – hurtigt, effektivt og uden tidsspilde – blot en kontaktperson og et telefonnumme.

God rengøring er noget personligt – vi ved hvad der skal til

Alle beboere ønsker at bo i en boligforening hvor trappen dufter rent, vaskeriet ser pænt og indbydende ud, kælder- og loftsgange er rene og det hænger ikke spindelvæv fra lamper og lofter, vinduerne skinner og udenoms arealet ser hyggeligt ud. RengøringsEksperterne ApS løser både rengøringen og andre opgaver med både professionalisme og personlighed. Hvis din boligforening vælger os, kan I være sikre på, at vores medarbejdere vil yde det der skal til, for at giver jeres beboere indbydende omgivelser.

RengøringsEksperterne ApS står klar, når I går på nettet og søger på ”rengøring boligforeninger"

Vi står på sprang, og går straks i tæt dialog med jer, besigtiger stedet og udarbejder et tilbud på basis af jeres ønsker og behov. Det gør vi med over 20 års erfaring i bagagen, samt en viden om at vi har de bedste medarbejdere på markedet og at vi kan leverer kvalitetsrengøring til meget fornuftige priser.  
Hele vejen i processen, sikrer vi at vores leverancer bliver afstemt i forhold til jeres forventninger– med blik for de små detaljer.

Ønsker I mere information om mulighederne for rengøring i din boligforening, så kontakt RengøringsEksperterne ApS på 53 65 35 59 eller på mail@renekspert.dk og få et uforpligtende tilbud. I er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden, så ringer vi jer op.

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag