Rengøring job

Rengøring job

Vil du arbejde med rengøring?

Søger du efter et rengøring job?

Kan du godt lide at gøre rent og trives med rene omgivelser og orden, og er du pligtopfyldende og grundig? Så er det dig, vi mangler hos RenEksperterne ApS. Vi vokser i voldsom fart og har derfor brug for endnu flere dygtige medarbejdere, som kan hjælpe os med at levere kvalitetsrengøring til vores kunder.

Vi har overenskomst, så du er sikret, at alt går rigtigt til i din ansættelse hos os. Løn og andre ansættelsesforhold følger Serviceoverenskomsten.

Service, kvalitet og et godt socialt miljø

Det er nogle af kerneværdierne i vores virksomhed. Hos os bliver godt arbejde belønnet og vi sætter pris på alle vores medarbejderes indsats.

Vil du gerne udføre rengøringsarbejde for RenEksperterne ApS?

Foruden at være dygtig til rengøring, ansvarsbevidst, grundig og pligtopfyldende, har vi følgende krav til dig, der gerne vil være vores nye medarbejder:

  • Du skal kunne fremvise en straffeattest
  • Du skal trives i en travl hverdag
  • Du skal have en positiv tilgang til dit arbejde og andre mennesker
  • At kunne tale og forstå dansk, og at have kørekort og bil er fordele

Du vil komme til at arbejde sammen med en masse dygtige og hjælpsomme mennesker, der ligesom dig, brænder for at levere kvalitetsrengøring og som sætter en ære i, at udføre deres rengøringsjob mere end bare tilfredsstillende.

Vi har overenskomst

med DI/SBA

Som ansat hos os bliver du ansat på overenskomst. Derfor er dine ansættelsesvilkår bedre end hvad der er bestemt af loven. Du får en række fordele ved ansættelse med overenskomst i forhold til blandt andet løn, barsel, ferie, sygdom m.m.

Garantimærkning

Vi opfylder Servicenormen

Sikring for at der styr på ordnede personaleforhold, arbejdsmiljø, oplæring m.m.

Vil du gerne være servicemedarbejder, trappevasker eller gøre rent på kontorer?

Vi lægger meget vægt på, at vores medarbejdere skal være de bedste til lige præcis dén opgave, som de udfører. Derfor vil vi også bede dig om at vælge blandt vores tre overordnede stillingstyper; servicemedarbejder, trappevasker eller kontorrengøring.  

  • Servicemedarbejder er vores mest alsidige stilling, og derfor er det en fordel hvis du har mindst et års erfaring med en eller anden form for specialopgaver inden for rengøring og/eller vedligeholdsopgaver. Eksempelvis flyttelejligheder, ejendomsservice, facaderens eller noget helt fjerde. Hvis du ønsker at arbejde som servicemedarbejder, forventer vi som udgangspunkt, at du kan arbejde alle hverdage fra kl. 7-15 med startpunkt i Dragør.
  • Du kan også vælge at arbejde som trappevasker. Her er det også en fordel, at du har erfaring inden for samme felt, er grundig og har mulighed for at arbejde mellem 30-37 timer om ugen.
  • Der er også mulighed for at arbejde med kontorrengøring. Du vil få ansvaret for dine egne kunder - det er vigtigt for både os og kunderne, at arbejdet bliver udført af den samme medarbejder hver gang for at sikre en ensartet høj kvalitet. Har du erfaring med rengøring, ved du hvad vi mener med kvalitetsrengøring og hvorfor din grundighed er vigtig for os. Timemæssigt kan du selv vælge, hvor meget du vil arbejde, vi har typisk stillinger med alt mellem et par timer om ugen til fuldtid. Så du har fine muligheder for at kombinere rengøringsarbejdet med studie eller andet job.

Når du indsender din ansøgning til rengøringsjob hos os, er det vigtigt, at du både har overvejet, og angivet, hvilken af stillinger du søger.

Vi har overenskomst.

Læs mere om de forskellige stillinger her.

Stemningen den er god, der er altid plads til et grin og sjov og ballade. Vi har en super god chef og super gode ledere der er meget forstående.

- Morten, specialservice

Jeg har meget frihed, jeg kører rundt og passer mig selv. Så længe det er i orden, så spiller det bare.

Dennis, ejendomsservice

Jeg er simpelthen så glad når jeg kommer på arbejdspladsen. Det er et godt firma. Vi har det godt.

Marissa, erhvervsrengøring

Skal du være med i vores team?

Send en ansøgning og et CV. Skriv lidt om din erfaring, hvilken afdeling eller type job du søger hos os, og dine kontaktoplysninger. Vi vender tilbage hurtigst muligt, og svarer på spørgsmål og fortæller mere om jobbet til en evt. samtale.

Herunder kan du læse om nogle af vores stillinger. Vi laver rigtig meget forskelligt arbejde, og har mange stillinger – også flere end dem som er beskrevet her.

Vi behandler din ansøgning fortroligt og i henhold til persondataloven.