Facility Service

Facility Service

Din samarbejdspartner

RenEksperterne ApS tilbyder Facility Service

Hvis du har brug for at få løst flere meget forskellige opgaver på én gang – eksempelvis i forbindelse med ud-/indflytning, rengøring både ude og inde, istandsættelse, oprydning ol., så kan vi hos RenEksperterne ApS hjælpe dig med alle disse opgaver. Uanset hvilket større projekt, du skal have løst, sørger vi for de nødvendige produkter, maskiner og menneskelige ressourcer, der skal til for at udføre opgaven – og du kan trygt overlade det hele til os og slippe for hele besværet.

Derfor skal du lade RenEksperterne ApS stå for din Facility Service

Når dit store projekt kræver flere forskellige fagfolk, kan det hurtigt blive en uoverskuelig proces. Der skal blandt andet indkøbes forskellige produkter, de rigtige fagfolk skal findes og så skal de forskellige fagpersoners kalendere koordineres. Det skal ikke meget til for at vælte hele projektet, for det er jo ikke optimalt, hvis eksempelvis håndværker og rengøringspersonale dukker op på samme tid. Hos RenEksperterne ApS er vores dygtige projektledere trænede i at varetage både små koordineringsopgaver og store og komplekse projekter.

Når du vælger, at lade os forestå din Facility Service får du blandt andet følgende fordele:

  • Kun et telefonnummer og én kontaktperson – vi står for resten af formidlingen og koordineringen
  • Intet besvær med at finde de rette fagfolk
  • Ingen teknisk svære samtaler – vi sørger for, at dine ønsker og behov bliver videreformidlet
  • Intet besvær med koordinering af forskellige fagfolk
  • Intet besvær med indkøb af produkter
  • Intet besvær med leje af diverse maskiner og hjælpemidler som lift, stillads, trykluftmaskine ol.
  • Ikke mange uoverskuelige fakturaer at holde rede på, men én samlet faktura

Hos RenEksperterne ApS samarbejder vi med nogle af Danmarks dygtigste håndværkere, så vi har mulighed for at tilbyde dig Facility Service uanset hvilke ydelser, du har brug for. Når du vælger os, får du kun én kontaktperson, som er en af vore erfarne projektledere, der tager sig af alle opgaverne. Din helt private projektleder sørger også for, at samle alle ydelserne på én faktura. Modsat hvad mange tror, er Facility Service ofte en billigere løsning, da projektlederen har mulighed for at give dig et samlet tilbud på de mange services samt at udnytte tiden optimalt gennem hele processen. Vælg derfor Facility Service, når du gerne vil spare både tid og penge.

Læs mere om vores Facility Management, og hvordan vi kan hjælpe dig, her.

Hvad er Facility Management?

Facility Management, også kaldet både Facility Services eller Facility Management Services, er udenlandske ord med stor betydning for dig. Kort fortalt betyder det, at du samler flere opgaver hos én leverandør. Denne leverandør får så ansvaret for hele projektet. Et eksempel kan være ind-/udflytning, hvor det ofte er en lang række opgaver der skal løses. Der skal pakkes ned, tingene skal transporteres og måske opbevares midlertidigt, og lokalet skal ryddes og eventuelt affald skal bortskaffes iht. gældende love og regler på dette område. Måske er der også behov for, at gulvene både skal slibes og lakeres, der skal repareres skader på træværk, vinduer, døre og lignende og måske er der også noget udenfor der skal fikses. Sidst, men ikke mindst, skal der næsten altid males, ligesom der skal gøres rent, når alle håndværksopgaverne er overstået. Her har du brug for flere fagfolk; både flyttemænd, tømrer, gulvsliber, maler, VVS’er, elektriker og rengøringspersonale.

Når du samarbejder med en leverandør, der kan tilbyde Facility management løsninger, slipper du for selv at skulle bruge tid og ressourcer på at finde alle fagfolkene og koordinere hele arbejdsprocessen.

Har du flere spørgsmål omkring vores services?

Hvis du står overfor en større opgave eller projekt, så lad RenEksperterne ApS udføre Facility Service for dig. Vores dygtige og erfarne medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, uanset hvilken opgave du skal have løst. Kontakt os allerede i dag på telefon eller send en mail. Vi vil herefter vende tilbage til dig med gode råd og et godt og overskueligt tilbud, der sætter dine ønsker, krav og behov i højsædet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.