Rengøring virksomhed

Rengøring virksomhed

Professionel erhvervsrengøring

Professionel og effektiv erhvervsrengøring til fair priser

RenEksperterne ApS tilbyder alle former for erhvervsrengøring og tilpasser serviceaftalen, så du kan få udført præcis de opgaver din virksomhed har behov for, på det tidspunkt der passer ind i din virksomheds arbejdsgange.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på netop de opgaver, som du har brug for assistance til.

Find kontaktoplysninger her.

Alle former for virksomhedsrengøring og service i høj kvalitet

Erhvervsrengøring er en vigtig tjeneste for virksomheder, der ønsker at opretholde et rent og præsentabelt arbejdsmiljø. Baseret på de webresultater, der blev givet, er der flere virksomheder i Danmark, der tilbyder professionel erhvervsrengøring med fokus på kvalitet og effektivitet. Ved at samarbejde med et professionelt rengøringsfirma kan virksomheder nyde fordelene ved et renere arbejdsmiljø, der kan bidrage til øget produktivitet, trivsel og tilfredshed blandt medarbejderne. Det er vigtigt at vælge en pålidelig partner, der har ekspertise og erfaring inden for erhvervsrengøring, og som kan levere tjenester af høj kvalitet. RenEksperterne ApS har udført professionel erhvervsrengøring i rigtigt mange år og har derfor stor erfaring med mange forskellige og totalt kundetilpassede løsninger og serviceaftaler. Vi kan varetage alle former for rengøring og serviceopgaver, som din virksomhed har brug for at få løst.

Èn kontaktperson til alle opgaver

Med RenEksperterne ApS som din samarbejdspartner behøver du derfor kun én kontaktperson og ét telefonnummer for at få løst alle rengørings- og serviceopgaverne. Du kan læse mere om vores erhvervsrengøring her.

Ingen opgave er for lille eller stor

Hos RenEksperterne ApS tilpasser vi os altid vores kunders individuelle behov - ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi varetager alt lige fra almindelig kontorrengøring til handyman service og facility management af store projekter.

Alle former for virksomhedsrengøring og service i høj kvalitet

RenEksperterne ApS har udført professionel erhvervsrengøring i rigtigt mange år og har derfor stor erfaring med mange forskellige og totalt kundetilpassede løsninger og serviceaftaler. Vi kan varetage alle former for rengøring og serviceopgaver, som din virksomhed har brug for at få løst.

Hos RenEksperterne ApS tilpasser vi os altid vores kunders individuelle behov - ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi varetager alt lige fra almindelig kontorrengøring til handyman service og facility management af store projekter.

Med RenEksperterne ApS som din samarbejdspartner behøver du derfor kun én kontaktperson og ét telefonnummer for at få løst alle rengørings- og serviceopgaverne.

Du kan læse mere om vores erhvervsrengøring her.

Du kan læse mere om vores virksomhedsrengøring her.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • Kontorrengøring
 • Vinduespolering, inden- og udendørs
 • Hovedrengøring af lokaler, køkken samt inventar
 • Specialrengøring incl. lugtgener, med specialmidler og specialudstyr
 • Rengøring af lager og butikslokaler
 • Professionel handyman service
 • Flytteservice og rydning af lokaler
 • Vedligeholdelse både inden- og udendørs
 • Glatførebekæmpelse – inkl. salt, udstyr mm.
 • Skadeservice; både vand- & brandskade samt skimmelsvamp
 • Skadedyrsbekæmpelse; rotter, borebiller, myrer, hvepse, bananfluer ol.
 • Facility management - vi holder styr på hele projektet fra A til Å

RenEksperterne ApS – Vi lever op til navnet

RenEksperterne ApS er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til firmarengøring, ejendomsservice, specialservice, Facility service og meget andet.

Vores dygtige medarbejdere er veluddannede og anvender udelukkende de mest optimale rengøringsmidler og værktøjer ved enhver rengøringsopgave. De er kendt for at udføre arbejdet med et smil, tage hensyn og levere de aftalte serviceydelser til tiden.

Vi har altid fokus på professionalisme, høj kvalitet og fleksibilitet i alt, hvad vi gør, så du har en samarbejdspartner, du kan stole på. Vi er derfor ikke bange for at sige, at vi lever op til vores navn – og mere til.

Du kan læse mere om RenEksperterne ApS her.

Du kan også læse, hvad vores kunder siger her.

Kontakt os angående rengøring i din virksomhed allerede i dag

Med RenEksperterne ApS som din samarbejdspartner, kan du altid være sikker på et rent indeklima, skinnende vinduer og flotte omgivelser. Det findes ikke den ting, vi ikke kan hjælpe dig med indenfor rengørings- og servicefaget.  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud allerede i dag på din rengøring virksomhed.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.