Rengøringsfirma København

Rengøringsfirma København

Rengøringsløsninger til din virksomhed i København

Rengøring København

Søger du efter et professionelt rengøringsfirma København, der skal stå for din virksomheds rengøring?

Er du på jagt efter en ny rengøringsløsning til din virksomhed i København, og ønsker du, at et pålideligt og kvalitetssikkert rengøringsfirma i København skal udføre opgaverne?

Erhvervsrengøring er afgørende for at opretholde et rent og sundt arbejdsmiljø i virksomheder i København. Ved at outsource rengøringen kan virksomheder fokusere på deres kerneaktiviteter, mens de overlader rengøringen til professionelle udbydere.

Hos RenEksperterne får du de bedste rengøringsmedarbejdere på markedet, som kan løse alle typer rengøringsopgaver for din virksomhed – og endda til konkurrencedygtige priser.

Vi anser vores kunder for at være vores samarbejdspartnere, så du kan trygt stole på, at vi rådgiver til fordel for din virksomhed.

Vi er meget fleksible, og kan derfor levere den rengøringsløsning, som din virksomhed søger. Ønsker du jævnligt generel vedligeholdelse af kontoret, rengøring før, under og efter et byggeri, eller en engangsløsning til eksempelvis at få fjernet graffiti?

Vi har flere samarbejdspartnere i København, og vi står altid til rådighed.

Hvis din virksomhed søger erhvervsrengørong i København, så kontakt os!

Du bestemmer selv, hvor ofte vi besøger dig

Uanset om du ønsker daglig, ugentlig eller månedlig rengøring i din virksomhed, står vi parat til at finde den bedste løsning. Vi taler sammen om, hvad aftalen skal indeholde, og hvor ofte vi skal komme forbi. Vi fejer, vasker, polerer, m.m. for at dine lokaler fremstår rene og pletfrie på både inde og ude, så du og dine medarbejdere kan nyde et ryddeligt og sundt arbejdsmiljø og være stolte af det indtryk man som besøgende får af virksomheden.

Som abonnementskunde, får din virksomhed besøg af en erfaren inspektør en gang om ugen. Således sikrer vi, at vi altid leverer den høje kvalitet på vores rengøringsløsninger, som vi har lovet dig. En gang om måneden opsummeres de ugentlige besøg i en kvalitetsrapport, og sådan kan du også holde dig opdateret på leverancen.

Navnet forpligter

Vi har over 25 års erfaring inden for rengøringsbranchen. Det gør os naturligvis til ekspert i at løse alle former for rengøringsopgaver, som din erhvervsvirksomhed skulle have brug for.  De sidste fem år har vi også erhvervet en stor ekspertise i håndteringen af skadebekæmpelse, ejendomsservice, byggepladsservice og flyttelejligheder.

Vores medarbejdere er altid klædt på til opgaven med det rigtige udstyr, og de gennemgår alle et grundforløb i professionel og miljørigtig rengøring, så de ved, hvordan udstyret anvendes korrekt.

Så hvis du ønsker et erfarent og pålideligt rengøringsfirma Sjælland til at stå for rengøringsopgaverne i din virksomhed, kan du trygt overlade arbejdet til RenEksperterne. Vi tilstræber altid, at finde de bedste rengøringsløsninger for dig og din virksomhed.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Vil du vide mere om hvad vi som veletableret rengøringsfirma i København kan tilbyde til dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører også mange opgaver andre steder på Sjælland. 

Du kan udfylde kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage til dig og aftaler nærmere.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.