Rengøringsservice

Rengøringsservice til alle typer ejendomme

Rengøringsservice der giver overskud

Med mere end 25 års erfaring i branchen, sikrer RenEksperterne ApS dig en grundig og professionel rengøringsservice hver gang.

Vores filosofi er, at et rent arbejdsmiljø vil sikre dig sunde og mere produktive medarbejdere, hvilket betyder færre sygedage og større omsætning. Et rent arbejdsmiljø sender også et budskab om en professionel og attraktiv virksomhed til både medarbejdere og kunder.

Rengøring København og Sjælland

 

Vi tilbyder en effektiv og professionel rengøringsservice i København og på hele Sjælland, herunder:

Vi udfører altid en rengøring af høj kvalitet, samtidig med at vi tager udgangspunkt i dine behov. Det betyder, at vi altid vil tilpasse vores services til netop din virksomhed, så du får mest muligt ud af vores ydelser. Med en specialisering i fjernelse af graffiti, skaktrens, facaderengøring, højderengøring, EDB rens, gulvrengøring og hovedrengøring tilbyder vi også specialrengøring. Vi tilbyder alt indenfor rengøring til virksomheder.

Professionelle medarbejdere

Det er vigtigt for RenEksperterne ApS, at du kan stole på vores medarbejdere, og føler dig tryg ved at overlade rengøringen til dem. Vi benytter derfor udelukkende vores egne medarbejdere og stiller som krav at alle medarbejdere:

  • Jævnligt gennemgår træning og udvikling
  • Er uniformeret og bærer synlig ID
  • Har tavshedspligt
  • Kan fremvise en straffeattest på forespørgsel

For at skåne miljøet bedst muligt benytter vi udelukkende Svanemærkede produkter til rengøring, og sørger altid for en miljørigtig affaldshåndtering.

Læs mere om, hvorfor du ikke bør vælge billig rengøring.

Kontakt os til en uforpligtende snak

Vil du vide mere om professionel rengøringsservice til virksomheder, boligforeninger m.m. og hvad vi kan tilbyde dig? Så kontakt os på telefon eller mail og få et uforpligtende tilbud.

Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage til dig og aftaler nærmere.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.