Billig rengøring

Billig rengøring

Billig rengøring betaler sig ikke

Er du på jagt efter billig rengøring København? – så læs nærmere her.

Tænker du, at rengøring af din virksomhed er noget, der kan udføres af hvem som helst og bare skal være så billigt som muligt? Så påstår vi, at den besparelse, du opnår med billig erhvervsrengøring gennem brug af billig arbejdskraft og billige rengøringsartikler, meget sjældent viser sig at være billig i det lange løb. Og hvorfor påstår vi det?

Hvad kan konsekvenserne for din virksomhed være, hvis du kun fokuserer på billig rengøring?

Billig rengøring udføres ofte af dårligt uddannet personale, der bliver presset på tiden. De har dårlig eller manglende viden om de rigtige rengøringsteknikker, de har ikke tilgang til de mest miljørigtige rengøringsmidler eller de bedste rengøringshjælpemidler og det går ofte udover deres helbred.

Ligeledes er der ofte en hyppig personaleudskiftning i de selskaber, som udbyder meget billig rengøring. Det bidrager til en dårlig totaloplevelse og manglende kontinuitet og tryghed i rengøringen, - for det er jo heller ikke sjovt at der kommer fremmede i virksomheden hele tiden.

Herudover bidrager billig rengøring til en dårlig hygiejne og dermed øget risiko for dårlig trivsel, lavere produktivitet og sygdom hos dine medarbejdere. Dårlig trivsel og sygdom på arbejdspladsen er lig omkostninger, så besparelsen ved for billig rengøring kan derfor meget nemt ende med at blive ædt op af øgede omkostninger pga. sygdom og mistrivsel.  

Billig rengøring sender forkerte signaler - både til medarbejdere og kunder

Tidspresset går også ud over kvaliteten af den rengøring, der bliver udført i din virksomhed. Den er ofte både sjusket og mangelfuld - i nogle tilfælde endda skadelig for inventar og udstyr fordi man bruger forkerte eller for billige rengøringsartikler.
Udover de gener den mangelfulde rengøring medfører for dine medarbejdere og virksomhedens arbejdsmiljø, inventar og udstyr, giver det også dine kunder et dårligt indtryk af virksomheden og herved et dårligt kundeimage.

RenEksperterne ApS tilbyder erhvervsrengøring i høj kvalitet til fornuftige priser

Vi har stor kompetence inden for alle former for erhvervsrengøring og leverer kvalitet til overkommelige priser, så det i sidste ende kan betale sig for din virksomhed at få gjort ordentlig rent.
Hos RenEksperterne ApS løser vi opgaverne baseret på:

 • 25 års erfaring fra rengøringsbranchen.
 • trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige medarbejdere, der står klare til at yde et professionelt stykke arbejde.
 • detaljerede arbejdsbeskrivelser for alle de opgaver der indgår i aftalen, således at både medarbejder og virksomhed ved hvad som er aftalt.
 • anvendelse af miljørigtige produkter til rengøring
 • at alle medarbejdere har nem tilgang til Sikkerheds Datablade på alle produkter.
 • konstant fokus på udvikling af personalet gennem en løbende uddannelse i brug af rengøringsmidler og materiel, samt håndtering af affald og affaldsprodukter.
 • at der altid er fokus på, at tilføre ny viden indenfor rengøringsmetoder, der kan forbedre både arbejdsmiljø og miljøet generelt
 • at der er afsat tid nok til opgaverne, så medarbejderne ikke bliver stressede
 • at medarbejderne bærer arbejdstøj med vores logo
 • at alle medarbejdere har tavshedspligt og har underskrevet på, ikke at videregive oplysninger om kunderne og kundeforhold til tredjemand.
 • at alle kunder har en inspektør tilknytter, som er ansvarlig for at alle kvalitetsmål opnås og overholdes.
 • at alle opgaver løses når det passer bedst for din virksomhed, uanset tidspunktet på døgnet.

Hvis du vil vide mere om priser på rengøring til erhverv, kan du se nærmere her.

RenEksperterne har kunder i hele Storkøbenhavn og løser opgaver indenfor

Få en professionel rengøring i høj kvalitet

Vi yder god og professionel service uanset hvilken opgave du skal have løst. Lad os tage en snak om din opgave og hvordan vi kan løse den, så du får en løsning der både er nem og med kvaliteten helt i top. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.