Rengøringsservice København

Rengøringsservice København

Lige hvad I skal bruge

Få professionel rengøringservice af RenEksperterne ApS

Vil du gøre noget for trivslen og produktiviteten i din virksomhed? Så lad os komme og gøre grundigt rent hos jer. Vi tror på, at ordentlig rengøring betyder rigtig meget på en arbejdsplads, fordi det gør dine medarbejdere mere sunde og produktive hvis rengøringen altid er i orden, samtidig med at det giver et godt indtryk til kunderne. 

Rengøringsservice i særklasse med miljøvenlige produkter og uddannet personale

Med 25 års erfaring i rengøring service branchen leverer RenEksperterne ApS erhvervsrengøring og ejendomsservice i topkvalitet, der er tilpasset behovet i netop din virksomhed. Samtidig sammensætter vi i fællesskab et rengøringstilbud. 

Vi er eksperter i totalløsninger inden for kontorrengøring og ejendomsservice, men skadebekæmpelse er også en del af vores ekspertise og vi kan også kaldes til hvis din virksomhed har fået en vand- eller brandskade eller oplever problemer med skadedyr.

Vores medarbejder uddannes jævnligt i produkter og teknikker, bærer synligt ID kort og har ren straffeattest og tavshedspligt, så du kan trygt lade dem klare opgaven.

For at sikre dig og dine medarbejdere det bedst mulige resultat, anvender vi kun miljørigtige produkter med enten Svanemærket eller EU-blomsten i vores arbejde.

Kontakt os til en uforpligtende snak

RenEksperterne ApS servicerer kunder på hele Sjælland og rådgiver omkring den helt rigtige løsning til dit firma. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rengøringsservice. Giv os et kald på telefonen, send en mail eller udfyld kontaktformularen herunder. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.