Ejendomsservice København

Ejendomsservice København

Rent både ude og inde

Har du brug for en professionel ejendomsservice København eller ejendomsservice Sjælland?

Uanset hvilken ejendomsservice du har brug for, så ring til RenEksperterne ApS. Hos os behøver du kun en kontaktperson og et telefonnummer for at få løst alle opgaverne i din ejendom.

Vi står på spring for at rådgive dig og give dig den bedst mulige aftale for netop din boligforening. Du kan vælge frit mellem nedenstående serviceydelser og det interval du ønsker at de skal udføres i.

Rengøring af trapper

Københavns ejendomsservice eller ejendomsservice Storkøbenhavn

Uanset hvor du er på Sjælland, kan du nemt komme i kontakt med RenEksperterne ApS – og vi kommer der hvor du er.

Vi har over 25 års erfaring inden for rengøringsbranchen og tilbyder rengøring i boligforeninger, ejerforeninger, andelsboligforeninger og private virksomheder – og hos os mener vi rengøring både inde som ude.

Vores medarbejdere er trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige, og de vil gøre alt for at yde det der skal til, for at beboerne kan bevæge sig i indbydende omgivelser både ude og inde. Den høje kvalitet bliver desuden leveret til fornuftige priser og i det interval du ønsker.

Kontakt os for et godt tilbud på din rengøring til erhverv

Du kan ringe til os, skrive en mail eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi er klar til at tage en snak om netop din opgave, og hvordan den kan løses effektivt. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.