Ejendomsservice København

Rent både ude og inde

Ejendomsservice København

Har du brug for en professionel ejendomsservice København eller ejendomsservice Sjælland?

Uanset hvilken ejendomsservice du har brug for, så ring til RengøringsEksperterne ApS. Hos os behøver du kun en kontaktperson og et telefonnummer for at få løst alle opgaverne i din ejendom.

Vi står på spring for at rådgive dig og give dig den bedst mulige aftale for netop din boligforening. Du kan vælge frit mellem nedenstående serviceydelser og det interval du ønsker at de skal udføres i.

Mangler din boligforening hjælp til noget, som ikke fremgår af listen, så kontakt os endeligt – for vi løser alle opgaver, små som store – hurtigt, effektivt og uden tidsspilde.

Københavns ejendomsservice eller ejendomsservice Storkøbenhavn

Uanset hvor du er på Sjælland, kan du nemt komme i kontakt med RengøringsEksperterne ApS – og vi kommer der hvor du er.

Vi har over 20 års erfaring inden for rengøringsbranchen og tilbyder rengøring i boligforeninger, ejerforeninger, andelsboligforeninger og private virksomheder – og hos os mener vi rengøring både inde som ude.

Vore medarbejdere er trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige, og de vil gøre alt for at yde det der skal til, for at beboerne kan bevæge sig i indbydende omgivelser både ude og inde. Den høje kvalitet bliver desuden leveret til fornuftige priser og i det interval du ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os, sende os dit telefonnummer via linket eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag