firmarengøring

Fleksibel rengøring, der passer ind i din firmastruktur

Firmarengøring

Mangler du firmarengøring? Vi løser alle opgaver til fornuftige priser

Der bruges mange timer på en arbejdsplads, og det er derfor vigtigt med regelmæssig, grundig rengøring, for at skabe et sundt indeklima. Hos RengøringsEksperterne ApS får du kvalitets rengøring, der er tilrettelagt din virksomheds behov. På basis af en visitering, beslutter vi i fællesskab hvor bred en rengøringsløsning der er brug for, og hvor ofte den enkelte opgave skal udføres.

Der er ingen typer af rengøringsopgaver vi ikke udfører. Nedenfor er listet nogle af vores services, der kunne være relevante for din virksomhed:

  • Kontorrengøring – støvtørring og tømning af skrald
  • Rengøring af alle typer rum - kantine, køkken, toiletter, gang- og kontorarealer osv.
  • Gulvvask og trappevask
  • Vinduespolering
  • IT rensning
  • Facade rens
  • Højderengøring
  • Rengøring og vedligehold af udendørs områder

Vi løser også en lang række opgaver der ikke står på denne liste, for specialrengøring er en af vore spidskompetencer, og vi kan hjælpe med alle de rengøringsopgaver du har brug for at få løst, både ude og inde.

Læs mere om specialrengøring her

Fleksibel rengøring

Hos RengøringsEksperterne ApS er vi stolte af vores professionelle rengøringspersonale. Vi ansætter kun pålidelige og dygtige medarbejdere. Alle medarbejdere har tavshedspligt, så din virksomhedsoplysninger er i trygge hænder hos os.  

Når vi løser din firmarengøring, tilbyder vi, at komme på det tidspunkt af dagen, der passer ind i din firmastruktur. Vore medarbejdere udfører sine opgaver effektivt og ubemærket, og forstyrrer så lidt som overhovedet muligt, selvom virksomhedens medarbejdere er på arbejdet. Vi udfører grunding rengøring af firmaer i alle størrelser, - fra enkeltopgaver til totalservice..

Vi samarbejder desuden med nogle af Danmarks bedste håndværkere – så har du brug for en kombination af rengøringsservice og håndværksservice kan vi også løse dette for dig. Du har kun en kontaktperson til alle opgaver. Din kontaktperson finder den bedste løsning af alle dine opgaver, og sørger for medarbejdere og samarbejdspartnere med de nødvendige kompetencer.

Vi er et firma med værdier

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv – derfor har vi et mål om, at involvere alle medarbejderne i alt hvad der vedrører det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø, således at vi sammen kan finde den bedste løsning.

Vi forsøger konstant, at udvikle og søge efter rengøringsmetoder, redskaber samt maskiner med tanke på mindst mulig nedslidning af vores medarbejdere.

Miljøbevidsthed - Når det gælder miljøhåndtering, er vi optaget af, at alle rutiner er nøje beskrevet, systematiseret, nemme at forstå og let tilgængelige. Vi bestræber os på, at bruge miljørigtige produkter i rengøringen, hvilket giver din virksomhed et bedre indeklima samtidig med sundere arbejdsforhold for vore medarbejdere.

Kvalitet, er for os en selvfølgelighed - Vi ønsker at levere en ensartet serviceløsning til alle vore kunder. Kvaliteten er altid i fokus og leveres til den aftalte tid og evt. fejl eller mangler opdages og korrigeres med det samme. En kvalitetsrapport udfærdiges i et fast interval hos de af vore kunder der ønsker dette.

Det sociale ansvar - Ved at tage de fornødne hensyn til hver enkelt medarbejder, har vi også været i stand til, at ansætte personale fra stort set alle grupper af ledige fx flexjob, jobtræning, praktik, etniske minoriteter ol.

Sponsorater støtter lokalsamfundet – lokalsamfundet spiller en stor og vigtig rolle for vores virksomhed, og samtidig ser vi os selv som en vigtig del af lokalsamfundet, fordi vi bl.a. er med til at skabe lokale arbejdspladser. Et godt og bredt udbud af lokale aktivitetstilbud er en medvirkende faktor til, at sikre en lys fremtid for de børn og unge der bor i området. Desværre kan de frivillige foreninger ikke fungere uden økonomisk hjælp i dag. Vi er glade for at kunne bidrage med vores hjælp, og samtidig vide, at vi indirekte støtter vore egne og naboens børn og unge – og dermed også både kommende medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Du er velkommen til at kontakte RengøringsEksperterne ApS, for at bestille et uforpligtende tilbud omkring firmarengøring København eller omegn. Ring 53 65 35 59 , mail eller skriv i kontaktformularen længere nede på siden, om du ikke finder svar på alle dine spørgsmål på vores hjemmeside www.renekspert.dk.

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag