Bestil vinduespolering hos RenEksperterne.

Professionel polering

Vinduespolering professionel polering for erhvervsvirksomheder

RenEksperterne ApS tilbyder professionel vinduespolering over hele Sjælland, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vores priser er fornuftige og kvaliteten i top, og du kan helt selv vælge hvornår og hvor tit vi skal komme.

Rene vinduer og blanke glasflader sender et signal om, at der er styr på tingene.

Når dine vinduer er rene og blanke og glaspartierne indenfor skinner, sender du ikke bare et positivt signal til de, der besøger virksomheden/ejendommen, du sørger samtidig for et godt indeklima for dem, der befinder sig der.  Medarbejderne/beboerne bliver gladere og mere positive af at kigge ud gennem nypudsede vinduer.
Når vinduerne er polerede og fællesarealerne ser rene og ryddelige ud, både ude og inde, bliver man stolt af at bo eller arbejde i ejendommen og samtidigt påvirker det trivslen og produktiviteten. Samtidig sender det et klart signal til kommende medarbejdere, beboere og besøgende, om at her er der styr på tingene.

RenEksperterne ApS udfører rengøring af vinduer og glas, ude som inde, for erhvervsvirksomheder, lejeboligforeninger, ejerforeninger, andelsforeninger, butikscentre m.fl. Som erhvervskunde kan I vælge et fast serviceabonnement eller bestille efter behov, det er fuldstændig op til jer.

Vi udfører vinduespolering for mange af vores kunder med ejendomsservice aftaler. Hvis I vil have en samlet løsning på ejendomsservice, er der mere information at finde her.

Vi har udstyret til at polere vinduer og glas både højt og lavt

Derfor kan vi tilbyde:

  1. Vinduespolering af alle typer vinduer ude og inde, samt grundig optørring
  2. Vinduespolering i højden fra lift
  3. Polering af vinduer og internt glas fra stige (kort og lang)
  4. Rengøring af vinduer med teleskopstang
  5. Rengøring af glasfacader med rentvandsanlæg. Et rentvandsanlæg er en ”maskine”, som renser vandet, således at det bliver fri for kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer. Når dette er gjort, får vandet langt sværere ved at optage alt det skidt, som vaskes af ruder og glas. Resultatet er ekstra blanke og stribefrie glasflader.

Vi pudser alt fra små palævinduer til store panorama- og butiksfacader, i det interval som passer bedst for netop din ejendom. I udgangspunktet udfører vi kun polering for erhvervsvirksomheder og ikke hos private.

Vinduespolering til overkommelige priser, udført af professionelle medarbejdere

Ikke to poleringsopgaver er ens. Prisen afhænger af interval, hvilken type glasparti der skal pudses, om det er ude eller inde, hvor lang tid opgaven tager og hvor meget udstyr der er påkrævet.

Vores medarbejdere er veluddannede og professionelle og vi anvender Svanemærkede rengøringsprodukter til den almindelige rengøring. Hos os tilstræber vi også, at bruge de mildest mulige rengøringsmidler selv til de vanskelige opgaver og har konstant fokus på udvikling både af medarbejdere, rengøringsprodukter og rengøringsredskaber.

Du kan læse mere om vores vinduespolering her.

Du kan ringe til os på 53 65 35 59, eller sende os dit telefonnummer via linket eller kontaktformularen, som du finder herunder. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

 

 


Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

El-Strøm har nu været kunde hos RenEksperterne ApS siden 2011, og vi kan kun give de allerbedste anbefalinger.
EL-Strøm
EL-Strøm citat Læs mere...

Hjælp til
håndværksopgaver?

Lad os stå for hele processen.

Læs mere...

Nyheder & små historier fra vores hverdag