Rengøring af elevator og elevatorskakte

Rengøring af elevator og elevatorskakte

Byd godt velkommen

Ønsker du et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed eller boligforening?

Hvis du vil have, at virksomhedens medarbejdere og kunder, beboere eller besøgende, skal få et godt indtryk af ejendommen, så er det vigtigt at indgangsparti, trapper og elevator fremstår rene og indbydende. Et godt førstehåndsindtryk indikerer, at her er det styr på tingene.

Når det første man møder er en elevator

Som ejendomsansvarlig, har du sikkert ofte lagt mærke til hvor beskidt det er i mange elevatorer og hvor dårlig lugt det er. Hos RenEksperterne har vi bl.a. specialiseret os i rengøring af elevatorer og elevatorskakte. Når vi gør grundigt rent, gør vi det på følgende måde:

  • Grundig fejning og vask af gulv i elevator
  • Polering af spejl og glas
  • Polering af stål (vægge/døre)
  • Fjernelse af tyggegummi
  • Fjernelse af sparkemærker på væg og døre
  • Rengøring af elevatorrille
  • Spuling af elevatorskakte med højtryksspuler og specialsæber
  • Fjernelse af lugtgener med desinficerende specialmidler
  • Fjernelse af skadedyr; bananfluer, fluer, rotter, skimmelsvamp og andet

Efter en sådan rengøring, kan du trygt hilse på alle der kommer, og glæde dig over, at de blev mødt af en skinnende ren elevator der duftede friskt og godt. Det er den bedste måde, at byde alle hjertelig velkommen til din virksomhed eller boligforening på.

Vi tilbyder alle former for ejendomsrengøring– både ude og inde

For både boligforeninger og private virksomheder, kan rengøring både ude og inde være en omfattende proces og kræver både specialmidler og specialværktøj, samt ekspertviden. Hos RenEksperterne ApS kan vi tilbyde en professionel erhvervsrengøring og ejendomsservice udført af eksperter, der har det sidste nye i rengøringsmidler og værktøjer til at løse alle former for rengøringsopgaver, både ude og inde. Vi har over 25 års erfaring indenfor servicebranchen, og dygtige medarbejdere der løser enhver opgave med et smil.

Når vi taler om Ejendomsservice mener vi totalservice, med alt hvad det indebærer

Vore medarbejdere er trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige, og de vil gøre alt for at yde det der skal til, for at man kan bevæge sig i indbydende omgivelser både ude og inde. Den høje kvalitet bliver desuden leveret til fornuftige priser og i det interval du ønsker. Du behøver kun en kontaktperson og et telefonnummer for at få løst alle opgaver. Det vigtigste for os, er at du får en professionel ejendomsservice som passer lige til de behov der er i din virksomhed eller boligforening, - vælg frit mellem alle de nedenstående serviceydelser:

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi sender dig gerne et godt tilbud, baseret på dine ønsker og behov. Du kan ringe til os, sende os en mail eller sende os dit telefonnummer via linket eller kontaktformularen nedenfor. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.
Har du brug for rådgivning og en snak inden du finder den mest optimale løsning for din virksomhed eller boligforening, så ring endelig.

Du kan også få gode råd og vejledning til selve tilbudsprocessen ved at downloade vores Indkøbsguide via dette link.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.