Bestil vinduespudsning hos Rengørings Eksperterne.

Nypolerede vinduer sender et godt signal

Vinduespudsning

Ønsker du at sende et positivt signal til dine eksisterende og kommende kunder, samtidig med at du gør dine medarbejdere glade for at gå på arbejde – så skal du sikre dig at du har rene og skinnende vinduer.

RengøringsEksperterne ApS udfører vindues pudsning af høj kvalitet og polerer også gerne internt glas, hvis du har det i virksomheden. Vi udfører rengøring af vinduer og glas ude som inde for erhvervsvirksomheder, lejeboligforeninger, ejerforeninger, andelsforeninger, butikscentre osv.

Som erhvervskunde kan I vælge et fast serviceabonnement eller bestille vindues pudsning efter behov, det er fuldstændig op til jer.

Når du vælger en professionel samarbejdspartner som RengøringsEksperterne ApS, har du garanti for at ejendommen altid har spejlblanke vinduer, uanset om bygningen er i et plan eller i flere etager.

Vi har udstyret til at pudse vinduer og glas både højt og lavt:

  • Vinduespudsning af alle typer vinduer ude og inde, samt grundig optørring
  • Vinduespudsning fra lift
  • Vinduespudsning og polering af glas fra stige (kort og lang)
  • Rengøring af vinduer med teleskopstang
  • Polering af internt glas
  • Rengøring af glasfacader med rentvandsanlæg. Et rentvandsanlæg er en ”maskine”, som renser vandet, således at det bliver fri for Kalk, Jern, Kobber, Klorin og andre stoffer. Når dette er gjort, får vandet langt sværere ved at optage alt det skidt, som vaskes af ruder og glas. Resultatet er ekstra blanke og stribefrie glasflader.

Vores medarbejdere er veluddannede og professionelle og vi anvender Svanemærkede rengørings-produkter til den almindelige rengøring. Hos os tilstræber vi også, at bruge de mildest mulige rengøringsmidler selv til de vanskelige opgaver og har konstant fokus på udvikling både af medarbejdere, rengøringsprodukter og rengøringsredskaber. Vi pudser alt fra små palævinduer til store panorama- og butiksfacader og i det interval som passer bedst for netop din ejendom.

Læs om andre former for ejendomsservice her.

Vinduespudsning pris

Ikke to vinduespudseopgaver er ens. Derfor vil priser vinduespudsning altid afhænge af interval, hvilket glasparti der skal pudses, hvor lang tid det tager og hvor meget udstyr der er påkrævet. Vi holder til i Kastrup og kan således tilbyde både vinduespudsning Amager og vinduespudsning København og resten af Sjælland.

Kontakt os gerne på telefon 53 63 35 59 og få et uforpligtende tilbud på erhvervs vinduespudsning af meget høj kvalitet overalt på Sjælland.

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag