facaderens

Facaderens for boligforening i indre by

Case story om "Facaderens"

Boligforeningen på Nørrebro, som vi her omtaler, ligger i et område hvor man desværre møder graffiti malerier over alt. Samtidig er det meget trafik i området og bilerne oser og afsætter trafikstøv på facaden.

Beboerne i Boligforeningen på Nørrebro er kede af at facaderne ikke er pæne og rene og derfor giver et dårlig indtryk af området de bor i. De har ytret ønske om, at der skal ske noget for at få området til at se mere attraktivt ud, både ved at rense facaderne og foretage generel rengøring i området. Det var grunden til at de kontaktede RengøringsEksperterne ApS, for vi kan hjælpe dem med at få løst begge disse opgaver.

Mange boligforeninger har selv forsøgt at rense facaderne med en højtryksspuler, men uden at det gav noget særligt godt resultat. For at få et vellykket resultat, skal man nemlig bruge både specialværktøj og specialmidler og have forstand på hvorledes de forskellige overflader reagerer på disse.

facaderens facaderens facaderens

Hos RengøringsEksperterne ApS har vi de værktøj og midler der skal til. Først bliver facaden smurt ind med det produkt som fjerner alger, trafikstøv eller graffiti (det er forskellige midler til de forskellige problemer og overflader), dernæst spuler vi med hedvandsanlæg. Hedvandsanlægget anvender op til 100 grader varmt vand der sendes afsted med op til 120 bars tryk (vi justerer alt efter overflade). Det er nødvendigt at gentage processen, om overfladen er meget hårdt angrebet den første gang den renses.

Vi anbefaler at man afslutter rengøringen med en anti-graffiti behandling. Den gør, at overfladen ikke så nemt kan overklistres med graffiti igen. Vi anvender det patenterede PSS 20 middel, der er en af markedets mest effektive midler til anti-graffiti behandling. Produktet danner en usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader.

Det betyder, at næste gang overfladen bliver udsat for graffiti-hærværk eller anden miljømæssig forurening, fjernes den beskyttende PSS 20 hinde sammen med graffitien – ganske enkelt ved at spule med varmt vand, hvilket er en enklere og billigere proces. Der efterlades ingen spor – og overfladen er nu igen helt ren og man kan påføre et nyt beskyttende lag PSS 20.

Vi har fjernet graffiti på mange forskellige flader og materialer – for os er ingen opgave for stor eller for lille, kun en opgave der skal l øses på bedst mulig måde for kunden.

Konkret resultat

Efter at facaderne i Boligforeningen på Nørrebro blev renset og området generelt ryddet og rengjort, er beboerne igen glade for at fremvise det område de bor i og området fremstår mere attraktivt for nye tilflyttere – med andre ord er det nemmere at få solgt sin lejlighed om det skulle være aktuelt.

ren ren facade facaderens

Samtidig ved beboerne, at om det igen skulle blive nødvendigt at rense facaderne, så ved de hvad der skal til og hvor de skal henvende sig.

Læs flere cases fra vores hverdag her.

Kontakt os for et uforbindende tilbud. Vi rykker hurtigt ud!

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag