ejendomsservice

Serviceopgave for Red Bull Cliff Diving Copenhagen

Case story om "RengøringsEksperterne ApS sprang ud som sponsor ved Red Bull Cliff Diving Copenhagen 2018"

En dag tikkede en mail ind i huset hos os, der var fra Red Bull Copenhagen. De havde brug for noget service personale til deres kommende event ved Operaen den 25. august 2018.

Hvad der startede som en banal tilbudsøvelse på en serviceopgave omkring renhold af publikumsarealer på selve eventdagen, sluttede noget anderledes. RengøringsEksperterne ApS holder meget af sport – kig bare på vores sponsorater – og derfor ændrede mødet sig hurtigt til en ”hvad kan vi gøre for hinanden” snak om værdien af et reelt samarbejde omkring eventet.

”Køb en Red Bull, og umiddelbart får du tilført fornyet energi. En serviceaftale med RengøringsEksperterne ApS frigiver energi hos dine medarbejdere, der trives og fungerer bedst i rene omgivelser.”

Hurtigt efter, gik vi over til selve planlægningen af dagen for World Series arrangementet, i og omkring operaen. Der blev talt om tidsplaner, hvilke medarbejdere der var brug for, indkøb af materiel der skulle bruges, leje af mobile containere og meget mere. Et par dage før selve eventet holdt vi ”en lille generalprøve” og visualisering af området – alt skulle helst fungere optimalt på selve dagen.

case

Lørdag morgen startede med et hurtigt indkøb af regnslag til medarbejderne, for vejrguderne havde varslet en våd eftermiddag. Præcis kl. 11.00 kikkede jeg ud over en flok smilende medarbejdere i deres ”bedste” arbejdstøj, ivrigt lyttende til den sidste orientering om opgaverne og hvor de skulle opholde sig rundt om på havneområdet.

case

Allerede kl. 12.30 ankom mine 4 VIP gæster, som sammen med mig, skulle forkæles lidt i det ”særlige” Red Bull Lounge område inde i Operaen. Her var Fri bar og lækkerier fra Meyers køkken og det satte hurtigt fart i den gode stemning, desuden havde vi en fantastiks udsigt ud over havnen og alle udspringsdeltagerne. De efterfølgende timer gik ret hurtigt og var fyldt med spændende oplevelser. Heldigvis var der indimellem en lille pause i programmet, så der var tid til en hurtig opfølgning med de 3 service-teams vi havde stillet til rådighed.

 

case

45.000 tilskuere fylder en del og kræver sit af servicepersonalet, men det hele forløb som planlagt og alle virkede godt tilfredse – både servicemedarbejderne og mine 4 VIP gæster, samt tilskuere, deltagere og arrangører. Alt i alt en dejlig dag, selvom himlen åbnede sig over København og regnen væltede ned lige efter at præmieoverrækkelsen var færdig kl. 15.30. Alle flygtede væk fra regnen og hurtigt blev det helt stille ved Operaen igen. Vi hos RengøringsEksperterne ApS er helt bestemt klar igen i 2019, hvis København igen bliver stop på Red Bull Cliff Diving World Series kalenderen.

case

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag