Ejendomsservice

Alle beboere ønsker, at bo i en boligforening hvor trappen dufter rent, vaskeriet ser pænt og indbydende ud, kælder- og loftsgange er rene og det hænger ikke spindelvæv fra lamper og lofter, vinduerne skinner og udenoms arealet ser hyggeligt ud.

Hos RenEksperterne ApS løser vi både rengøringen og de andre opgaver med professionalisme og personlighed.

Når vi taler om Ejendomsservice mener vi nemlig Totalservice. Du kan vælge mellem alle de nedenstående serviceydelser. Det vigtigste for os, er at du får en professionel ejendomsservice som passer lige til de behov der er i din boligforening.

 • Rengøring af fællesarealer inde; rengøring af indgangspartier, trapper, gange, toiletter, vaskerier/tørrerum, loft & kælder og alle andre fællesarealer
 • Levering af papirvarer/sæbe til fællesarealer; og vi kan også tilbyde vaskeservice – vi henter, vasker og bringer.
 • Vinduespolering; også i højden med lift, polering med rentvandsanlæg, samt pudsning af internglas
 • Rengøring af fællesarealer ude; vi fejer fortovet og gården, holder orden i redskabsskuret, fjerner ukrudt fra ejendommens arealer, klipper hækken og slår græsset
 • Hovedrengøring; fra grundig rengøring af lokaler og inventar til vask af gardiner og persienner
 • Rengøring efter håndværkere; fjernelse af støv og affald på forsvarlig vis og iht. love og regler på området.
 • Rydning af lokaler; med mulighed for oplagring og bortskaffelse af affald efter gældende forskrifter
 • Flytteboliger, alt fra nedpakning af indbo og opbevaring af dette, til rengøring og styring af de nødvendige håndværkere
 • Glatførebekæmpelse, snerydning og saltning. Vi holder øje med vejrudsigten og sikrer, at området er saltet og ryddet.
 • Gårdmandsservice; skift af lyspærer, oliering af gulve, rens af altaner, skaktrens, små-reparationer og meget andet.
 • Facaderens; vi fjerner graffiti/alger/trafikstøv ol. med hedvandsanlæg (vandet er op til 100 grader varmt og spules med op til 120 bar – alt afhængig af overfladen). 
 • Skadebekæmpelse; har I haft vand- eller brandskade, så tager vi os af det hele, og skulle der være skadedyr på området så kan vi også være med til at løse det problem.
 • Facility management; vi holder styr på de håndværkere du har brug for til opgaven

Mangler din boligforening hjælp til noget, som ikke fremgår af listen, så kontakt os endeligt – for vi løser alle opgaver, små som store – hurtigt, effektivt og uden tidsspilde. Hele vejen i processen, sikrer vi at vores leverancer bliver afstemt i forhold til jeres forventninger– med blik for de små detaljer.

Stor erfaring inden for ejendomsservice

RenEksperterne ApS har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Vi tilbyder rengøring i boligforeninger, ejerforeninger, andelsboligforeninger og private virksomheder – og vi mener rengøring over en bred tærskel, inde som ude.

Vore medarbejdere er trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige, og de vil gøre alt for at yde det der skal til, for at beboerne kan bevæge sig i indbydende omgivelser både ude og inde. Den høje kvalitet bliver desuden leveret til fornuftige priser og i det interval du ønsker. Du behøver kun en kontaktperson og et telefonnummer for at få løst alle opgaver.

Du kan ringe til os, sende os dit telefonnummer via linket eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

ejendomsservice

Ejendomsservice = Totalservice

 


Vores samarbejde med RenEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RenEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag