Ejendomsservice

Alle beboere ønsker, at bo i en boligforening hvor trappen dufter rent, vaskeriet ser pænt og indbydende ud, kælder- og loftsgange er rene og der hænger ikke spindelvæv fra lamper og lofter, vinduerne skinner og udenoms arealet ser hyggeligt ud.

Hos RenEksperterne ApS løser vi både rengøringen og de andre opgaver med professionalisme og personlighed.

Når vi taler om Ejendomsservice mener vi nemlig Totalservice. Du kan vælge mellem alle de nedenstående serviceydelser. Det vigtigste for os, er at du får en professionel ejendomsservice som passer lige til de behov der er i din boligforening.

Mangler din boligforening hjælp til noget, som ikke fremgår af listen, så kontakt os endelig – for vi løser alle opgaver, små som store – hurtigt, effektivt og uden tidsspild. Hele vejen i processen, sikrer vi at vores leverancer bliver afstemt i forhold til jeres forventninger– med blik for de små detaljer.

Stor erfaring inden for ejendomsservice

RenEksperterne ApS har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Vi tilbyder rengøring i boligforeninger, ejerforeninger, andelsboligforeninger og private virksomheder – og vi mener rengøring over en bred tærskel, inde som ude.

Vi udfører også mange opgaver inden for erhvervsrengøring, som du kan se mere om her.

Vore medarbejdere er trofaste, pålidelige og ikke mindst dygtige, og de vil gøre alt for at yde det der skal til, for at beboerne kan bevæge sig i indbydende omgivelser både ude og inde. Den høje kvalitet bliver desuden leveret til fornuftige priser og i det interval du ønsker. Du behøver kun en kontaktperson og et telefonnummer for at få løst alle opgaver.

Du kan ringe til os, sende os dit telefonnummer via linket eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

ejendomsservice

Ejendomsservice = Totalservice

 


Vores samarbejde med RenEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RenEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Hjælp til
håndværksopgaver?

Lad os stå for hele processen.

Læs mere...

Nyheder & små historier fra vores hverdag