FAQ - Personale og kunder

Find svar på spørgsmål her

Søger du på rengøring job?

Kan du godt lide at gøre rent og trives med rene omgivelser og orden, og er du pligtopfyldende og grundig? Så er det dig, vi mangler hos RenEksperterne ApS. Vi vokser i voldsom fart og har derfor brug for endnu flere dygtige medarbejdere, som kan hjælpe os med at levere kvalitetsrengøring til vores kunder.

Kræver det nogen uddannelse at gøre rent?

Ja, alle vore medarbejdere gennemgår et grundforløb i professionel rengøring. Desuden kører de nyansatte altid sammen med en erfarne medarbejder i mindst en måned, således at de kan få hjælp og vejledning hvis de bliver i tvivl om noget.

Få mere information om professionel rengøring:

Kan I garantere, at det ikke er underbetalte underleverandører som udfører arbejdet? 

Ja, vi samarbejde kun med anerkendte firmaer, der har styr på sagerne. Vi går op i kvalitet, men i høj grad også det gode arbejdsmiljø for medarbejderne.

Hvordan ved man, at det er jeres personale? 

Vores personale bærer altid arbejdstøj, med vores logo på og har et Id-kort.

Hvem kan blive kunde hos RenEksperterne ApS?

Vi løser som udgangspunkt opgaver for erhvervsvirksomheder og ikke for private. Nogle af vore største kunder er andelsboligforeninger, boligforeninger o.a. typer af beboersammenslutninger.

Læs mere om erhvervsrengøring her:

I hvilket område servicerer I kunder? 

Vi servicerer kunder over hele Sjælland.

Hvordan skaber I merværdi for mig som kunde?

Har du tænkt på, hvor meget ordentlig rengøring betyder for trivslen og produktiviteten på en arbejdsplads? Medarbejderne bliver gladere og sundere og dermed også mere produktive, og dine kunder kan både se og føle, at her er en seriøs virksomhed, der har styr på tingene.
Skulle uheldet være ude, tilbyder vi desuden effektiv og professionel skadesbekæmpelse for at minimere generne for din virksomhed, eller den beboersammenslutning du er ansvarlig for.

Læs mere om vores kundeservice:

Vil du gerne være servicemedarbejder, trappevasker eller gøre rent på kontorer?

Vi lægger meget vægt på, at vores medarbejdere skal være de bedste til lige præcis dén opgave, som de udfører. Derfor vil vi også bede dig om at vælge blandt vores tre overordnede stillingstyper; servicemedarbejder, trappevasker eller kontorrengøring.  

  • Servicemedarbejder er vores mest alsidige stilling, og derfor kræver vi også, at du har mindst et års erfaring med en eller anden form for specialopgaver inden for rengøring og/eller vedligeholdsopgaver. Eksempelvis flyttelejligheder, ejendomsservice, facaderens eller noget helt fjerde. Hvis du ønsker at arbejde som servicemedarbejder, forventer vi som udgangspunkt, at du kan arbejde alle hverdage fra kl. 7-15 med startpunkt i Dragør.
  • Du kan også vælge at arbejde som trappevasker. Her er det også vigtigt, at du har erfaring inden for samme felt og har mulighed for at arbejde mellem 30-37 timer om ugen.
  • Der er også mulighed for at arbejde med kontorrengøring. Du vil få ansvaret for dine egne kunder - det er vigtigt for både os og kunderne, at arbejdet bliver udført af den samme medarbejder hver gang for at sikre en ensartet høj kvalitet. Har du erfaring med rengøring, ved du hvad vi mener med kvalitetsrengøring og hvorfor din erfaring er vigtig for os. Timemæssigt kan du helt selv vælge, hvor meget du vil arbejde - fra 2-37 timer om ugen. Så du har fine muligheder for at kombinere rengøringsarbejdet med studie eller andet job.

Når du indsender din ansøgning, er det vigtigt, at du både har overvejet, og angivet, hvilken af stillinger du søger.

Læs mere om de forskellige stillinger her.

Kontakt os, hvis du søger job i rengøring

Hvis du gerne vil have et rengøring job og ønsker at være en del af vores dygtige team, så send lidt information om, hvem du er samt et CV til mail@renekspert.dk. Skriv gerne hvilken type rengøringsjob, du er interesseret i.

Vi behandler din ansøgning fortroligt og i henhold til persondataloven.

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du et spørgsmål til os?

Du kan ringe til os på 53 65 35 59 eller sende os en besked nedenfor

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system.
Læs mere i vores persondatapolitik.