Erhvervsrengøring

erhvervsrengøring

Kvalitetsrenhold overalt

Eksperter inden for alle former for erhvervsrengøring

RenEksperterne ApS har over 20 års erfaring fra rengørings- og servicebranchen og vi kan derfor tilbyde professionel udførelse af alle former for erhvervsrengøring. Vi er din professionelle samarbejdspartner uanset behov og opgave.

Rengøring efter dit behov og dine ønsker

Erhvervsrengøring kan dække over mange forskellige former for rengøring og services – og vi udfører dem alle efter dit behov og dine forventninger. Vi udfører både enkeltstående opgaver samt totalservice og tilpasser aftalen helt efter dine ønsker.

Vi rådgiver og løser dine opgaver indenfor:

Uanset hvilken form for erhvervsservices og erhvervsrengøring du står og mangler, så kan vi løse opgaven for dig – stor som lille. Vi forstår vigtigheden af rene og præsentable omgivelser og garanterer altid høj kvalitet, god service og fleksible aftaler til yderst konkurrencedygtige priser. 

Du kan også læse mere om vores erhvervs rengøring her.

Mere end bare en samarbejdspartner

RenEksperterne ApS er mere end bare din samarbejdspartner, når du skal have udført erhvervs rengøring. Vi prioriterer ”det gode samarbejde”, - så når vi indgår en samarbejdsaftale med en kunde, starter den tætte dialog fra dag 1. Efter en grundig besigtigelse af stedet, hvor vi sammen gennemgår alle opgaver i detaljer, afstemmer vi de forventninger I har til det fremtidige samarbejde. På basis af denne eller disse samtaler, udarbejder vi et detaljeret tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Er der noget undervejs, som I ønsker anderledes eller nye opgaver I har behov for at få tilføjet, så finder vi i fællesskab en løsning - så det gode samarbejde kan fortsætte.

Vores dygtige medarbejdere er veluddannede og har et godt kendskab til anvendelse af de korrekte rengøringsmidler og værktøjer til alle rengøringsopgaver. De har også en lang række forskellige kompetencer indenfor specialrengøring og specialmidler og ved hvorledes de bedst muligt kan passe på miljøet og sig selv. Vore medarbejdere står altid klar til at leve op til vores navn.

 


Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Vores samarbejde med RenEksperterne ApS har stået på i 2 år nu. RenEksperterne ApS er altid meget positive og utroligt samarbejdsvillige..
HRH Malerservice A/S

HRH Malerservice A/S Læs mere...

Design din helt egen serviceaftale

Hos RenEksperterne ApS løser vi både rengørings- og serviceopgaver med professionalisme og personlighed, for når vi taler om rengøring, så mener vi over det hele – fra kælder til loft, fra kontor til lagerbygning og højt som lavt. Det vigtigste for os er, at du får rengjort og vedligeholdt de arealer, der er vigtige for netop din virksomhed/boligforening. 

Vi kommer altid, når det passer bedst for dig og er som udgangspunktet til rådighed 24/7 - intervallet og tidspunktet aftales ved indgåelse af en serviceaftale. Som en naturlig del af serviceaftalen udarbejdes en detaljeret arbejdsplan, hvor alle opgaver er grundigt beskrevet – på den måde ved du altid, hvad du kan forvente og hvornår vi kommer forbi.

Totalservice – kun en kontaktperson og et telefonnummer

Kvalitetsrengøring betyder meget for både trivslen og produktiviteten og kan direkte læses på bundlinjen. Det er derfor vigtigt, at du får en erfaren og professionel samarbejdspartner.
RenEksperterne ApS er vant til at samarbejde med private virksomheder, kommuner, boligforeninger, ejerforeninger og andre sammenslutninger over hele Storkøbenhavn og Sjælland. Baseret på lang erfaring inden for branchen, ved vi lige, hvad du som kunde har brug for – fleksibilitet, diskretion fra vores medarbejderes side, samt effektiv og miljørigtig oprydning og rengøring. Vi står på spring for, at give dig den bedst mulige aftale og rådgiver dig gerne, hvis du skulle have behov for det.

Kontakt os for et godt tilbud på din rengøring erhverv. Du kan ringe til os på tlf. 53 65 35 59, skrive en mail på mail@renekspert.dk eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

Vi har
døgnvagt
på skadeservice

Ring
53 65 35 59

Nyheder & små historier fra vores hverdag