Professionel erhvervsrengøring

erhvervsrengøring

Kvalitetsrenhold overalt

Eksperter inden for alle former for erhvervsrengøring

RenEksperterne ApS har over 25 års erfaring fra rengørings- og servicebranchen og vi kan derfor tilbyde professionel erhvervsrengøring af alle slags. Vi er din professionelle samarbejdspartner uanset behov og opgave. Vi udfører primært opgaver i hele Københavnsområdet og omegn, og på store dele af Sjælland.

Rengøring efter dit behov og dine ønsker

Erhvervsrengøring kan dække over mange forskellige former for rengøring og services – og vi udfører dem alle efter dit behov og dine forventninger. Vi udfører både enkeltstående opgaver samt totalservice og tilpasser aftalen helt efter dine ønsker.

Hos os kan du få en samlet løsning på rengøring til erhverv. Vi rådgiver og løser dine opgaver indenfor:

Uanset hvilken form for erhvervsservices og erhvervsrengøring du står og mangler, så kan vi løse opgaven for dig – stor som lille. Vi forstår vigtigheden af rene og præsentable omgivelser og garanterer altid høj kvalitet, god service og fleksible aftaler til yderst konkurrencedygtige priser. 

Vi er fleksible og kan levere alt hvad du skal bruge inden for professionel erhvervsrengøring og firmarengøring.

Du kan også læse mere om vores erhvervs rengøring her.

En serviceaftale om effektiv rengøring til virksomheder giver mange fordele

Professionel erhvervsrengøring kommer med en række fordele fremfor selv at stå for rengøringen. En af de største er selvfølgelig at det er praktisk nemmere og sparer meget tid at lade et firma stå for det, fremfor selv at skulle rengøre. En god rengøringsaftale sikrer også et rent og indbydende miljø og indeklima, der gør hverdagen lettere for medarbejderne. Samtidig giver rene omgivelser også et godt indtryk overfor kunder i virksomheden, uanset om det er på et kontor, i en butik eller andet.

Vi tilbyder også grundig hovedrengøring. Nogle virksomheder vil gerne klare den daglige rengøring selv, men får hjælp til en grundig rengøring fx 1-2 gange om året. Her rengøres alle de steder, der normalt springes let henover – Vi kommer ud i alle kroge og hjørner, nedtørrer døre, vægge og lofter, rengør i højden, tørrer lamper af og så videre...

Hvad er erhvervsrengøring?

Erhvervsrengøring er rengøring til virksomheder, typisk på kontorer, butikker, lagerlokaler eller lignende. Erhvervsrengøring er rengøring der udføres af et professionelt firma for andre firmaer, i modsætning til rengøring hos private.   Rengøring til erhverv kan være:

  • Kontorer
  • Kontorhoteller
  • Butikslokaler
  • Showrommes
  • Lager
  • Restaurant og kantiner
  • Fællesarealer
  • Vinduespolering
  • Udendørs vedligehold

Vi rengør også hos offentlige institutioner og kommuner m.m.

Rengøring til erhverv - Priser

Erhvervsrengøring priser fra et professionelt firma afhænger af mange forskellige faktorer. Derfor har vi ikke en prisliste at kunne vise. Prisen afhænger blandt andet af hvilke opgaver der skal udføres, hvor store lokalerne er og hvor tit der skal rengøres.

Vores priser er naturligvis altid tilpasset netop din rengørings opgave, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder fair og konkurrencedygtige priser, på opgaver udført med god kvalitet og service. 

Hvis du vil vide mere om erhvervsrengøring priser, kan du finde det her.

Mere end bare en samarbejdspartner

RenEksperterne ApS er mere end bare din samarbejdspartner, når du skal have udført erhvervs rengøring. Vi prioriterer ”det gode samarbejde”, - så når vi indgår en samarbejdsaftale med en kunde, starter den tætte dialog fra dag 1. Efter en grundig besigtigelse af stedet, hvor vi sammen gennemgår alle opgaver i detaljer, afstemmer vi de forventninger I har til det fremtidige samarbejde. På basis af denne eller disse samtaler, udarbejder vi et detaljeret tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Er der noget undervejs, som I ønsker anderledes eller nye opgaver I har behov for at få tilføjet, så finder vi i fællesskab en løsning - så det gode samarbejde kan fortsætte.

Vores dygtige medarbejdere er veluddannede og har et godt kendskab til anvendelse af de korrekte rengøringsmidler og værktøjer til alle rengøringsopgaver - og står altid klar til at leve op til vores navn. De har også en lang række forskellige kompetencer indenfor specialrengøring og specialmidler og ved hvorledes de bedst muligt kan passe på miljøet og sig selv. Der er mange opgaver som de gængse rengøringsmidler ikke kan klare, men vi har midler og maskiner til professionel erhvervsrengøring, om det så er kalkfjerning, algerens, vask af gulv med maskiner m.m.

 


El-Strøm har nu været kunde hos RenEksperterne ApS siden 2011, og vi kan kun give de allerbedste anbefalinger.
EL-Strøm
EL-Strøm citat Læs mere...

Som driftsansvarlig på et af Danmarks største Plejeboligcentre, er det ubetinget et "must" at have gode tillidsrelationer til leverandørerne...
Fælledgården
Fælledgården Læs mere...

Professionel erhvervsrengøring - Design din helt egen serviceaftale

Hos RenEksperterne ApS løser vi både rengørings- og serviceopgaver med professionalisme og personlighed, for når vi taler om rengøring, så mener vi over det hele – fra kælder til loft, fra kontor til lagerbygning og højt som lavt. Det vigtigste for os er, at du får rengjort og vedligeholdt de arealer, der er vigtige for netop din virksomhed/boligforening. 

Vi kommer altid, når det passer bedst for dig og er som udgangspunktet til rådighed 24/7 - intervallet og tidspunktet aftales ved indgåelse af en serviceaftale. Som en naturlig del af serviceaftalen udarbejdes en detaljeret arbejdsplan, hvor alle opgaver er grundigt beskrevet – på den måde ved du altid, hvad du kan forvente og hvornår vi kommer forbi.

Med vores mange års erfaring i branchen, har vi styr på hvordan et godt professionelt samarbejde fungerer. Vi har kompetente inspektører i hver afdeling, der holder en tæt dialog med medarbejderne på opgaven og dig som erhvervskunde. Vi fører også løbende kvalitetssikring og rapporter. På den måde sikrer vi at vores kunder blive mødt af oplevelsen af, at vi altid leverer professionel service og erhvervsrengøring.

Totalservice – kun en kontaktperson og et telefonnummer

Kvalitetsrengøring betyder meget for både trivslen og produktiviteten og kan direkte læses på bundlinjen. Det er derfor vigtigt, at du får en erfaren og professionel samarbejdspartner til erhvervrengøring eller firma rengøring.
RenEksperterne ApS er vant til at samarbejde med private virksomheder, kommuner, boligforeninger, ejerforeninger og andre sammenslutninger over hele Storkøbenhavn og Sjælland. Baseret på lang erfaring inden for branchen, ved vi lige, hvad du som kunde har brug for – fleksibilitet, diskretion fra vores medarbejderes side, samt effektiv og miljørigtig oprydning og rengøring. Vi står på spring for, at give dig den bedst mulige aftale og rådgiver dig gerne, hvis du skulle have behov for det.

Kontakt os for et godt tilbud på din rengøring erhverv. Du kan ringe til os på tlf. 53 65 35 59, skrive en mail på mail@renekspert.dk eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

Hjælp til
håndværksopgaver?

Lad os stå for hele processen.

Læs mere...

Nyheder & små historier fra vores hverdag